Κορονοϊός: Στην Αττική τα περισσότερα κρούσματα, 38 νεκροί

Στα 95 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Στην Αττική τα περισσότερα. Ακόμη 6 θάνατοι στην Ελλάδα.

Μεγαλώνει η λίστα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας καθώς και οι νεκροί από την πανδημία του κορονοϊού. Το τελευταίο 24ωρο ακόμη 95 άτομα επιβεβαιώθηκαν ως νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ

ο συνολικός αριθμός διαμορφώνεται πλέον στα 1.156 άτομα. Στους 38 οι νεκροί.

Διασωληνωμένοι είναι 69 ασθενείς, σημειώνοντας πως οι περισσότεροι είναι άνδρες με ιατρικό ιστορικό. Πέντε ωστόσο εξήλθαν της ΜΕΘ.

Την ίδια στιγμή το πρωί της Κυριακής έφθασαν στη χώρα μας άλλα 120 άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί στη Βρετανία, λόγω των μέτρων πρόληψης που έχουν ληφθεί προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του SARS-CoV-2.

Οι συμπατριώτες μας, οι οποίοι επέστρεψαν στη χώρα μας με ειδική πτήση και αφίχθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα τεθούν σε καραντίνα, όπως προβλέπεται για όλους όσοι επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Μιλώντας στο Open, επαναπατρισθείσα δήλωσε πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που περιμένουν στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, όπου την τελευταία εβδομάδα παρέμεναν δεκάδες συμπατριώτες μας, περιμένοντας να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης απέκλεισε την έξοδο του Πάσχα λόγω κορονοϊού. «Προχωράμε με Σχέδιο και Πειθαρχία!», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα