Κορονοϊός-Λάρισα: Σε Κέντρο Αποκατάστασης 16 ασθενείς θετικοί στον ιό

Μεταφέρθηκαν από την περιοχή της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, οι 16 από τους 20 συνολικά ασθενείς με κορονοϊό σε Κέντρο Αποκατάστασης της πόλης.

Οι 16 από τους 20 συνολικά ασθενείς με κορονοϊό από τη Νέα Σμύρνη Λάρισας μεταφέρθηκαν σε Κέντρο Αποκατάστασης της πόλης, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της καραντίνας που υλοποιείται στην περιοχή για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η μεταφορά έγινε με λεωφορείο από την συνοικία που βρίσκεται σε καραντίνα, μετά από συντονισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και κλιμακίου

του ΕΟΔΥ.

Από τα 200 δείγματα που έλαβε την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ, μόλις ένα βρέθηκε θετικό στον ιό, ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό ότι από τα 133 δείγματα που ελέγχθηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας, μόλις τρία βρέθηκαν θετικά.

Οι έλεγχοι και η ιχνηλάτηση στην περιοχή συνεζίονται, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι και σε άλλους οικισμούς Ρομά που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν περιπτώσεις που κατέληξε η ιχνηλάτηση.

Παράλληλα, προωράει το με γρήγορους ρυθμούς το σχέδιο οργάνωσης της περιοχής.

Το πρωί τοποθέτηθαν, από ειδικά συνεργεία, επτά οικίσκοι, οι οποίοι θα λειτουργούν ως σημεία τροφοδοσίας των κατοίκων της περιοχής με τρόφιμα και άλλα είδη.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα