Κορονοϊός: Κλείνουν τα ξενοδοχεία έως τέλη Απριλίου

Την αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων σε Αθήνα και Θεσαλονίκη, λόγω κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Κλείνουν τα ξενοδοχεία λόγω κορονοϊού, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αφορά ξενοδοχεία12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία

σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού

«Το Υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα ξενοδοχεία της Αθήνας, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον νέο κορονοϊό.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης μίλησε για τα επιπτώσεις του SARS-CoV-2 στον ελληνικό τουρισμό, ενώ ανέφερε πως και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι θα πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα