Κορονοϊός: Έρχονται οι «μωβ» περιοχές - Νέα μέτρα εισηγούνται οι ειδικοί

Έρχονται οι «μωβ περιοχές», κάτι που φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό.  Το καθεστώς των «μωβ περιοχών», στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών. Δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα όπως η…

Επίσης, με ανάρτησή της στο Facebook, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός ανεμβολίαστου

28χρονου στην Κομοτηνή.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρει:

«Χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας», συνεχίζει.

«Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα