Κορονοϊός: Δικηγόρος προβλέπει αύξηση των διαζυγίων λόγω της πανδημίας

Εξαιτίας του κατ’ οίκον περιορισμού λόγω του κορονοϊού, είναι πολύ πιθανή η σημαντική αύξηση του ποσοστού των διαζυγίων, αναφέρει η δικηγόρος Φιόνα Σάκλετον

Δεν έφτανε η τεράστια ζημιά στην υγεία και την οικονομία, την οποία έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός, τώρα φαίνεται πως θα μπει και ανάμεσα στα αντρόγυνα.

Η επιφανής δικηγόρος του Λονδίνου και πολιτικός, βαρόνη Φιόνα Σάκλετον, αναφέρει πως η «έκρηξη» του SARS-CoV-2 είναι «πολύ πιθανό» να οδηγήσει

σε σημαντική αύξηση του ποσοστού των διαζυγίων, επειδή τα ζευγάρια μπαίνουν σε καραντίνα.

«Η πρόβλεψη των δικηγόρων διαζυγίου είναι πως εξαιτίας του κατ’ οίκον περιορισμού είναι πολύ πιθανή η σημαντική αύξηση του ποσοστού των διαζυγίων», αναφέρει.

Συνηθίζουμε να είμαστε γι’ αρκετό χρόνο μαζί το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα. «Πώς είναι όμως όταν οι οικογένειες ‘’σφραγίζονται’’ σ’ έναν χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα;», ρωτά ρητορικά η Φιόνα Σάκλετον.

H οποία έχει αναλάβει υποθέσεις διασήμων, όπως του Πολ Μακάρτνεϊ, του Πρίγκιπα της Ουαλίας, της Μαντόνα, του Λίαμ Γκάλαχερ κ.ά., έκανε μάλιστα σχετικές παρατηρήσεις και στη Βουλή των Λόρδων.

Πηγή: Sky News

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market 

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα