Κορινθία: «Δεν έχω κόρη, την έχω ξεγράψει» - Τι λένε οι γονείς της 39χρονης που ζει σε λαγούμι

Μίλησαν για πρώτη φορά οι γονείς της 39χρονης Σεβαστής, γυναίκας του πατέρα των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία.Συνεχώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τους «παλαιοχριστιανούς» της Κορινθίας. Μίλησαν σήμερα για πρώτη φορά οι γονείς της 39χρονης Σεβαστής και είπαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την…

45χρονος: «Ήμουν στέλεχος της Χρυσής Αυγής»

Όσον αφορά στο παρελθόν του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών, αποκάλυψε ο ίδιος ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο 45χρονος είπε, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της καταδικασμένης ως εγκληματική οργάνωση Χρυσής Αυγής πριν ακόμα μπει στην Βουλή. Αυτοπροσδιορίστηκε ως το «δεξί χέρι» ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Χρυσής Αυγής και, συγκεκριμένα, του Ηλία Παναγιώταρου, πάντα κατά δήλωση του 45χρονου.

Τέλος ο 45χρονος έχει ακόμα δύο παιδιά, τα οποία πλέον είναι ενήλικα, από τον πρώτο του γάμο και τα παιδιά αυτά κάποια στιγμή βρέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η μητέρα των παιδιών βρέθηκε κάποια στιγμή στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και μπόρεσε να δει τα παιδιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορινθία, Δεν, 39χρονης,korinthia, den, 39chronis