Κοραλία Καράντη: «Ο ρόλος της Χριστίνας στη Famagusta είναι δίκοπο μαχαίρι»

Η Κοραλία Καράντη μίλησε στο Στούντιο 4 για τη Famagusta και τον ρόλο της Χριστίνας.Με την ηθοποιό Κοραλία Καράντη ξεκίνησε η εβδομάδα για το Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέφερε πως έχουν δύο χρόνια να τη φιλοξενήσουν στο πλατό της εκπομπής. Μεταξύ…

Έχοντας διανύσει μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση και στο θέατρο, η Κοραλία Καράντη κι αυτό όπως παραδέχεται

την ατσάλωσε με το πέρασμα του χρόνου: «Όλους μας αφορούν τα σχόλια του κόσμου και καμία φορά μπορεί και να σε πληγώνουν, αλλά νομίζω ότι κανείς προχωρώντας, ατσαλώνεται και σιγά σιγά το φιλοσοφεί με το πέρασμα το χρόνου.

Κάποτε θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου, δεν την έκρυβα όμως. Το να βγω δημόσια και να την πω το θεωρούσα κάτι χυδαίο, κάτι σαν να προκαλείς με έναν τρόπο. Τώρα όμως, με πιάνει πολλές φορές η επιθυμία να το πω, για να βοηθήσω ανθρώπους να ξεκομπλάρουν με αυτό. Είναι τραγικό να ακούς παιδιά 25 χρονών να λένε «αχ όταν θα φτάσω 35 χρονών θα αυτοκτονήσω», είπε για την ηλικία της.

Η Κοραλία Καράντη μεγάλωσε σε ένα σπίτι ηθοποιών, με νονά την μεγάλη Έλλη Λαμπέτη, την οποία θαύμαζε: «Θαύμαζα πολύ τη νονά μου, Έλλη Λαμπέτη, αλλά πέθανε πολύ σύντομα και δεν πρόλαβα να την ζήσω σε μεγαλύτερη ηλικία μέχρι τα 23 μου που ήμουν όταν πέθανε.

Δεν ήταν πολύ κοντά μου γιατί ήταν ήδη 14 χρόνια άρρωστη, αλλά δεν ήταν και ένας κλασσικός τύπος νονάς ούτε γυναίκας. Ήταν μαγική, θαύμαζα το ταλέντο της», είπε για τη σχέση τους.

Το δεύτερό της επάγγελμα δήλωσε γελώντας επίσης η ηθοποιός, λέγοντας πως αυτό το διάστημα είναι κι αεροσυνοδός. Αφού μετακινείται πολλές φορές την εβδομάδα για τα γυρίσματα του Famagusta και τις θεατρικές της υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Η Κοραλία Καράντη στο Στούντιο 4 μέρος Β:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοραλία Καράντη, Χριστίνας, Famagusta,koralia karanti, christinas, Famagusta