Κόντρα Γεωργιάδη – Ζαχαριάδη για υποκλοπές: «Κουμουνδούρου ολέ από Ράμμο» - «Γκανγκστερική κυβέρνηση»

«Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ραμμος και πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.Σκληρή αντιπαράθεση είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με φόντο τις εξελίξεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών. «Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν το λειτούργημα τους και την ανεξαρτησία των Αρχών»,…

Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης μεταξύ των συνομιλητών. Μία εξ αυτών υπήρξε αφότου ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ τη νόμιμη διαδικασία, καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο Documento».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε εκτός εαυτού λίγο πριν το τέλος της συζήτησης τους, αναφορικά με την ακρίβεια σε πολλά προϊόντα του σούπερ μάρκετ. «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι αυτό πια δεν είναι ακρίβεια είναι ληστεία. Μπορείτε να μου πείτε τα ονοματεπώνυμα των ληστών; Ποιοι είναι οι ληστές; Εγώ είμαι ο ληστής; Ο Σκλαβενίτης είναι ληστής; Μπορείτε να πείτε τα ονόματα. Ξέρετε γιατί δεν τα λέτε, γιατί είστε ψεύτες κι απατεώνες. Δεν τολμάτε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε έξαλλη κατάσταση, με τον Κώστα Ζαχαριάδη να του ζητά να ηρεμήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα