Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης - Κατηγορίες για μαστροπεία

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού. Προφυλακίστηκε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης. Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της.Στις φυλακές οδηγείται η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, την έκριναν προσωρινά κρατούμενη, για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ρώτησε τη μητέρα για τα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στον λογαριασμό της, καθώς και για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με τον Ηλία Μίχο και τη συζυγό του.

Σημειώνεται, ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρεται να προέρχονται από δύο πρόσωπα.

Οι καταθέσεις που προηγήθηκαν

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, λίγο πριν απολογηθεί η μητέρα της 12χρονης, νωρίτερα το πρωί, κατέθεσαν στην ανακρίτρια η θεία από τη Λευκάδα, που αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση και η 19χρονη κόρη και μεγαλύτερη αδελφή τη; 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο ήταν υποστηρικτικές προς τη μητέρα στις καταθέσεις τους.

Δεν έχει διευκρινιστεί, εάν προτάθηκαν ως μάρτυρες από την υπεράσπιση ή εάν το ζήτησε η ανακρίτρια. Σύμφωνα ωστόσο με τη συνήγορο υπεράσπισης της μητέρας, κ. Ταραχοπούλου, επιβεβαίωσε ότι οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας ήταν υποστηρικτικές προς την 37χρονη.

Λίγο νωρίτερα αποχώρησαν κρατούμενοι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούμενοι, στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, αφού πήραν προθεσμία για την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα