Κολωνός: Ο Μίχος είχε ανοίξει 51 προφίλ για τη 12χρονη - Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Τρία από τα προφίλ περιείχαν αναλυτικά τα στοιχεία της 12χρονης, που εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό.Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης, στον Κολωνό. Σύμφωνε με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος φέρεται ότι, είχε ανοίξει 51 προφίλ για την 12χρονη στην εφαρμογή Βlinchat,… Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συναντηθεί με την 12χρονη. Εμπλέκεται και 2ος αστυνομικός;

Στο κάδρο των ερευνών υπάρχει και δεύτερο άτομο που έχει στείλει δύο μηνύματα στη 12χρονη και φέρεται να υποδύεται τον αστυνομικό.

«Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα. Θα σε ........ χωρίς ......... τζάμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά στα μηνύματά του ο άνδρας που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για να διαπιστωθεί αν όντως είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται στη συνομιλία για να έχει ερωτική επαφή με το κορίτσι χωρίς να δώσει χρήματα.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε το IEidiseis, προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους, για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για τον 33χρονο και τον 34χρονο που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα προέκυψε για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο, όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Μίχος, 12χρονη -,kolonos, michos, 12chroni -