Κοινωνικό μέρισμα: Τώρα άνοιξε η πλατφόρμα koinonikomerisma.gr για αίτηση

Άνοιξε τώρα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα και την αίτηση.

Η πρώτη κίνηση για να ανοίξει η πλατφόρμα έγινε χθες, για λίγες ώρες και μετά έκλεισε. Η πλατφόρμα για κοινωνικό μέρισμα άνοιξε οριστικά το μεσημέρι της Τρίτης. 

Μόλις κάποιος πατήσει για αίτηση βλέπει τα εξής:

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2019

Έχοντας Υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 85 του ν.4646/2019 «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα

του αύριο» (Α΄ 201).

Τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. οικ.2/89030/ΔΛΤΠ/13-12-2019 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων διανομής του Κοινωνικού Μερίσματος έτους 2019», (Β’4551).

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 (Α’ 75) ως προς τα δηλούμενα στοιχεία καθώς και συναίνεσης για τη λήψη φορολογικών δεδομένων που τηρούνται στην ΑΑΔΕ.

Ο αιτών φέρει την ευθύνη για τη συμπλήρωση αριθμού λογαριασμού (IBAN), ο οποίος είναι έγκυρος και ενεργός και στον οποίο είναι υποχρεωτικά είτε αποκλειστικός δικαιούχος, είτε συνδικαιούχος.

Συναινώ στο σύνολο των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων και λοιπών ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν για την επιβεβαίωση των στοιχείων και της διαδικασίας έγκρισης.

Τυχόν έγκριση της αίτησής μου θα είναι ορατή από τον/την σύζυγο ή το έτερο μέλος του συμφώνου συμβίωσης.

Είσοδος με διαπιστευτήρια TaxisNet

Για την πρόσβαση στο Κοινωνικό Μέρισμα 2019 απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXIS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων:

Αυθεντικοποίηση Χρήστη

Παρακαλώ Επιβεβαιώστε

Με το παρόν δίνετε τη συγκατάθεσή σας ώστε η εφαρμογή "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ" να αποκτήσει πρόσβαση στα βασικά στοιχεία Μητρώου (ΑΦΜ, Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Έτος Γέννησης) που παρέχονται από το φορολογικό μητρώο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ που διαχειρίζεται η Α.Α.Δ.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα