Κιβωτός του κόσμου: Επίθεση κατά κυβέρνησης και Αρχιεπισκοπής από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου

Σκληρή γλώσσα από την πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Εκτός δομής της Κιβωτού του κόσμου η οικογένειά του Σε μετωπική σύγκρουση με την Αρχιεπισκοπή και με την κυβέρνηση φαίνεται πως προχωρά η πλευρά του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Η οικογένεια του πατέρα Αντωνίου…

Έρευνα για 4 κακουργήματα

Στο μεταξύ, στο στόχαστρο των Αρχών, που ερευνούν την υπόθεση με την «Κιβωτό του Κόσμου», βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος καθώς στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να διερευνηθούν τέσσερα κακουργήματα: της υπεξαίρεσης,

της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το MEGA, το Σάββατο (03/12), ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος την τελευταία πενταετία, να γνωστοποιηθεί το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου, καθώς και το εάν έχουν χορηγηθεί εθνικές ή κοινοτικές επιχορηγήσεις προς την οργάνωση και να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την τελευταία πενταετία, τόσο της «Κιβωτού του Κόσμου» όσο και των 11 εμπλεκόμενων προσώπων.

Από την πλευρά του, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην Οικονομική Αστυνομία να ερευνήσει τα τέσσερα κακουργήματα. Μιλάμε για 11 άτομα από τη δομή που θα ελεγχθούν. Υπάρχουν προπαρασκευαστικές πράξεις από το Διοικητικό Συμβούλιο για να απομακρυνθούν και άλλα άτομα, τα οποία μπορεί να μην έχουν καταγγελθεί, αλλά να μην έχουν τα απαραίτητα προσόντα».

Εισαγγελική απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο και όχι μόνο

Οι εισαγγελείς ανηλίκων, που διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», αποφάσισαν την απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου και άλλων τριών προσώπων από τις εγκαταστάσεις της δομής προκειμένου να προστατευθούν τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται εκεί.

Χαρακτηριστικά, με βάση αυτή την εισαγγελική διάταξη, απαγορεύεται στα τέσσερα πρόσωπα να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την «Κιβωτό του Κόσμου». H εισαγγελική διάταξη ισχύει για 90 μέρες και μετά θα πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση και αφορά στα τέσσερα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο κάδρο των ποινικών ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα