Κιβωτός του Κόσμου: Δώριζαν ακίνητα και ήθελαν να τους τα γράψουν – «Βόμβα» από την Σήλια Κριθαριώτη

Ο όρος της Κιβωτού του κόσμου για να τη δωρεά κτιρίων. Τι αποκαλύπτει η Σήλια Κριθαριώτη.Το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ φέρεται να έλαβε από δωρεές η Κιβωτός του Κόσμου για την πενταετία 2017-2021, λεφτά που δίνονταν για να έχουν τα παιδιά μία καλύτερη…

«Δωρίσαμε το σπίτι μας στην Κιβωτό του Κόσμου, γιατί πιστεύαμε ότι θα υπάρχει κρατική και εκκλησιαστική εποπτεία. Ας φροντίσει το κράτος να έχει την εποπτεία και να συνεχίσουν να φιλοξενούνται παιδιά. Να φροντίσει να μην πάνε χαμένες οι δωρεές

οι οποίες δόθηκαν για τα ταλαιπωρημένα παιδιά και όχι για τις ορέξεις κάποιων, αν βέβαια αυτό αποδειχθεί».

Η Κύπρια δισεκατομμυριούχος Κλέλια Χατζηιωάννου έδωσε το Πάσχα του 2018 άγνωστο χρηματικό ενώ η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου χάρισε το σπίτι της και τώρα επιθυμεί μετά τις εξελίξεις επιθυμεί να παγώσει τη διαδικασία.

Πάτερ Αντώνιος: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

Μετά τη «βροχή» καταγγελιών σε βάρος του ίδιου αλλά και εργαζόμενων στις δομές της Κιβωτού από πρώην τροφίμους της Οργάνωσης, ο πάτερ Αντώνιος μίλησε στο STAR όπου τόνισε ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά.

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε ο τηλεοπτικός σταθμός μαζί του.

Όσον αφορά στην πρεσβυτέρα, κατά τις ίδιες πληροφορίες εκείνη δήλωσε το εξής: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά», η οποία έχει ήδη προσλάβει έναν δικηγόρο και αύριο το πρωί θα έχουν αναλάβει ακόμη 3 νομικοί.

Σε δηλώσεις προχώρησαν και συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου μιλώντας για «κίνητρα». «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», είπαν. «Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη».

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με το Star, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιβωτός, Κόσμου, Δώριζαν, – Βόμβα, Σήλια Κριθαριώτη,kivotos, kosmou, dorizan, – vomva, silia kritharioti