Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Στο «κόκκινο» το ρεύμα προς Λαμία, λόγω καραμπόλας

Κίνηση: Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι - «Ουρές» και ταλαιπωρία και στην Κορωπίου - Αεροδρομίου μετά από σύγκρουση οχημάτων. Στο «κόκκινο» βρίσκονται κεντρικές οδικές αρτηρίες και στην Αθήνα

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει προκληθεί μετά από τροχαίο που έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων, στη Νέα

Φιλαδέλφεια.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, δύο ΙΧ και ένα μηχανάκι, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, σύμφωνα με το protothema.gr.

Αυτή την ώρα, υπάρχει κίνηση και ουρές χιλιομέτρων στο συγκεκριμένο ρεύμα της Εθνικής οδού, από το ύψος του Ρέντη, μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έσκασε το κάρτερ του ενός εκ των δύο φορτηγών και περιμένει τον γερανό να το παραλάβει, αφού δεν μπορεί να κινηθεί.

Τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο στη ΛΕΑ.

Τροχαίο και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν νωρίτερα και στην Κορωπίου – Αεροδρομίου ως αποτέλεσμα καταδίωξης διαρρηκτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε αλλά ένας εκ των κακοποιών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης με ταξί, ενώ οι άλλοι τρεις Ρομά επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας.

Όπως γράφει το news247.gr, από την σφοδρή πρόσκρουση, ένας πολίτης τραυματίστηκε, όχι σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ και οι 5 Ρομά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην Ασφάλεια και θα εξετασθούν μεταξύ άλλων και για την διάπραξη τυχόν άλλων παρόμοιων ενεργειών.

Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.

Αυξημένη κίνηση στις κεντρικές οδούς

Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην Πανεπιστημίου.

Κίνηση παρουσιάζεται τμηματικά και στην Πειραιώς, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Μεσογείων.

Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα