Σπαραγμός στην κηδεία του Μάριου Τουρούτσικα - Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι των γονιών του

Σε κλίμα θρήνου και συγκίνησης η κηδεία του Υποσμηναγού. Το «παρών» έδωσαν η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.Με δάκρυα στα μάτια και ένα μεγάλο «γιατί», είπαν σήμερα το «ύστατο χαίρε» στον υποσμηναγό και συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom, Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, η οικογένεια, οι φίλοι του και…

Ο επικήδειος της μητέρας του

«Το παιδί μου έφυγε από κοντά τόσο νωρίς. Μάριε αγόρι μου, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ

δεν με είχες στενοχωρήσει για ποτέ και για τίποτα. Αξιοπρεπής και εργατικός, δοτικός σε όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέρφια σου. Ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου, τη Ζωή μας. Έγινες ο Ίκαρος της καρδίας μας, ο ήρωας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε.

Όλη η Ελλάδα φωνάζει αθάνατος. Για μένα ήσουν και θα είσαι το παιδί μου. Ο άγγελός μου που θαύμαζα. Και πόσο να ήξερες πόσο θα μου λείψεις. Και τέλος δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν και κυρίως στους πελάτες που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι και όσο θα αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου ήταν ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ, πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος».

Η σορός του Υποσμηναγού μεταφέρεται στον Ιερό Ναό

Οι γονείς του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη

Στέφανι από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων στον Ιερό Ναό Τριπόλεως

Ο 29χρονος Μάριος Τουρούτσικας

Αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του υποσμηναγού, Κώστας Τουρουτσίκας περιέγραφε τον 29χρονο υποσμηναγό ως ένα άνθρωπο που «είχε εκμηδενίσει το «εγώ» του», ενώ δήλωσε πως η οικογένεια δεν θα μπορέσει ποτέ να συνέλθει από τον άδικο χαμό του.

«Χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως είχε κατορθώσει ένα πράγμα πολύ σημαντικό. Ο Μάριος εκτός από καλός πιλότος είχε κατορθώσει να εκμηδενίσει το «εγώ» του. Δεν υπήρχε «εγώ» σε αυτό το παιδί, δεν τον είχα ακούσει ποτέ να πει «πατέρα, θα πάρω εκείνο». Μιλούσε μόνο με το «εσείς». Με φίλους και γνωστούς αν μιλήσετε, θα σας πουν πως δεν υπήρχε «εγώ» σε αυτό το παιδί».

«Μία ημέρα πριν πεθάνει είχαν έρθει οι φίλοι του. Είχαν βγει μία παρέα έξω το Σάββατο το βράδυ και είχαν μαζί τους ένα παιδί σχεδόν με ειδικές ανάγκες, το οποίο εγώ δεν το ήξερα. Το παιδί μου είπε ότι «με αγαπούσε πολύ ο Μάριος, με έπαιρνε πάντα μαζί του». Έβαζε τον εαυτό του κάτω απ’ όλους κι αυτό είναι που με σκοτώνει… Μία καλή ψυχή να χαθεί στα 30 του χρόνια…. Δεν θα μπορέσουμε να συνέλθουμε ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα