Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αποχωριζόμαστε «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το τέλος της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και τα επόμενα σχέδιά της.Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν για τρία ολόκληρα χρόνια η Μαίρη Αντωνοπούλου της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η σειρά την Τρίτη
20/6 προβάλλει το τελευταίο διπλό επεισόδιο κι…

Οι πρωταγωνιστές της σειράς θα παρακολουθήσουν μαζί το τελευταίο επεισόδιο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη με αυτή την αφορμή βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4, όπου αποκάλυψε πως ο γιος της, Μάξιμος, υποδύεται τον μικρό γιο των Αντωνόπουλων: «Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί, γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη, που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρόνων.

Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς, και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωνστόπουλο.

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη στα «Καλύτερά μας χρόνια»:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αποχωριζόμαστε τον κόσμο «Των καλύτερων μας χρόνων. Με τον Ηλία Μελέτη είχαμε φοβερή χημεία, οι σκηνές μας έβγαιναν με την πρώτη», πρόσθεσε η ηθοποιός για τα γυρίσματα της σειράς. Ενώ πρόσθεσε πως: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτή η σειρά θα είχε πολύ ζουμί», μιλώντας για την απήχηση της σειράς στο τηλεοπτικό κοινό.

Το σχετικό βίντεο:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για τρία χρόνια δουλειάς σε πολύ φιλικό κλίμα: «Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους.

Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, φανερά συγκινημένη για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα