Κατερίνα Λιόλιου: Πέρασα πραγματική κατάθλιψη στην καραντίνα - Έκανα ψυχανάλυση, κανονικά

«Έπαιρνα τον ψυχολόγο μου ‘’Face Time’’ και μιλούσαμε 1-2 φορές την εβδομάδα, γιατί ένιωσα πως δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί λόγω της πανδημίας.

«Θορυβήθηκα, διότι είχα κάνει ένα 37,5 για 2-3 μέρες -και μου έλεγαν ότι αυτός, ο χαμηλός ο πυρετός, είναι επικίνδυνος- πήγα στο νοσοκομείο έκανα το τεστ

και βγήκε αρνητικό. Μου να το ξανακάνω σε 1-2 μέρες, αλλά να μπω προληπτικά σε καραντίνα και προτίμησα να κάτσω σπίτι», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συμπλήρωσε:

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Πέρασα πραγματική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Δεν είχα όρεξη να κάνω ούτε το τρέξιμο που μας άφηναν να κάνουμε».

«Έκανα ψυχανάλυση, κανονικά. Ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα. Έπαιρνα τον ψυχολόγο μου ‘’Face Time’’ και μιλούσαμε 1-2 φορές την εβδομάδα, γιατί ένιωσα πως δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», αποκάλυψε η νεαρή καλλιτέχνιδα.

«Αγχώθηκα πρώτα απ’ όλα για τους γονείς μου, γιατί ζουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσα να τους επισκεφθώ. Το σεβάστηκα. Δεν πήγα να μείνω μαζί τους για να έχω παρέα. Έμεινα μόνη μου στο σπίτι και το έζησα δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα», συνέχισε και κατέληξε:

«Γιατί εγώ στη ζωή μου είμαι πάρα πολύ κοινωνική, με παρέες, με πρόβες, με μουσικές, με χαρά, με ζωή και ξαφνικά έπρεπε να βιώσω το άλλο άκρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα