Κατερίνα Γκαγκάκη: Η κατάθλιψη και τα βουλιμικά επεισόδια που την οδήγησαν στον ψυχολόγο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τα βουλιμικά επεισόδια που είχε στην εφηβεία της.Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε στο Στούντιο 4 την επαγγελματική διαδρομή που είχε κόστος στην προσωπική ζωή της και την περίοδο που είχε βουλιμικά επεισόδια που την οδήγησαν στον ψυχολόγο για…

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πάντα την προσωπική ανέλιξη πάνω από την προσωπική της ζωή: «Όταν είμαι καλά στη δουλειά, είμαι καλά και στα προσωπικά μου. Θα θυσίαζα πρώτα την προσωπική μου ζωή. Είναι και θέμα ανάγκης. Αν αύριο το πρωί δεν έχω δουλειά, δεν μπορώ

να στηριχτώ στον άλλον και να με συντηρεί εκείνος. Δεν ξέρω τι είμαι χωρίς τη δουλειά.
Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει με κάποιον σε διακοπές ήταν 17 μέρες. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ», πρόσθεσε.

Παράλληλα τόνισε πως είχε μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που δεν χωρούσαν οι αδυναμίες: «Το να μην είσαι καλά δεν θα ήταν καθόλου αποδεχτό στο σπίτι μου. Σφίγγουμε τα δόντια, παίρνουμε δύναμη και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω τι με οδήγησε στην κατάθλιψη, τα βουλιμικά επεισόδια ξέρω ότι τα είχα από πολύ μικρή από φοβερή ανασφάλεια και από την πίεση του να είμαστε όπως όλοι.

Ήμουν πολύ μικρή, 15 χρονών. Η μαμά μου είχε πει ότι όταν ήταν έφηβη είχε παχύνει πάρα πολύ και ήταν δυστυχισμένη και δεν ήθελε να μου συμβεί και εμένα αυτό», είπε χαρακτηριστικά. Έτσι όταν και η ίδια πήρε κιλά στην εφηβεία, υπήρξε αντίδραση: «Όταν ξεκίνησα κάποια στιγμή άρχισαν να υπάρχουν κλειδωμένα ντουλάπια, να μην υπάρχει τίποτα στο σπίτι. Βέβαια όταν έπαιρνα ένα κιλό γύριζα σπίτι και έκλαιγα. Οπότε αν της μιλούσες θα σου έλεγε ότι «δεν με νοιάζει, να είσαι όπως θες να είσαι. Εσύ στεναχωριέσαι», είπε για τη μητέρα της.

Και συνέχισε: «Άρα κάπως μου έκανε κλικ. Έβλεπα ότι όλα τα παιδάκια είναι πιο μινιόν και εγώ ήμουν ογκώδης, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα».

Όταν ξεκίνησαν τα βουλιμικά επεισόδια, κρυβόταν: «Το έκρυβα, δεν είναι κάτι που το λες στη μαμά σου και στον μπαμπά μου. Απλώς ήταν μία μαγική μέθοδος με την οποία μπορούσα να τρώω ό,τι θέλω και να μην παχαίνω, ξέρεις τι ωραία που ήταν;

Ανακάλυψα μετά πόσο κακό έκανα στην υγεία μου. Κάποια στιγμή το ανακάλυψαν οι γονείς μου. Μια περίοδο πετούσα το φαγητό, μία φορά το ξέχασα να το πετάξω στα σκουπίδια.

Όταν το ανακάλυψαν με πήγαν σε έναν άνθρωπο να με βοηθήσει, δεν ήταν συνηθισμένο τότε. Με βοήθησε τρομερά, γι' αυτό θέλησα να ασχοληθώ με την ψυχολογία», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για τα βουλιμικά επεισόδια:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Γκαγκάκη,katerina gkagkaki