Κατερίνα Διδασκάλου: «Η μητρότητα με έσωσε» - Όσα είπε για τον ρόλο στο Μαύρο Ρόδο

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για όλα στο Στούντιο 4.Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν η σημερινή καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και στην κουβέντα που έκανε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σχετικά με τη ζωή της,…

Στην θεατρική παράσταση «Το Χελιδόνι», έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους που τους αφορά η πλοκή του έργου: «Τα νέα παιδιά είναι σαν να ανήκουν σε όλους μας.

Τους οφείλουμε τη ζώσα διδασκαλία και κάθομαι και μιλάω μαζί τους. Αυτές οι νέες ψυχές, ανεξαρτήτως γκέι, στρέιτ, είναι οι αυριανοί μας πολίτες. Οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη» ανέφερε για τις συζητήσεις που κάνει μετά από την παράσταση και τις απαντήσεις που δίνει.

Η ίδια έζησε για αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της. Η Κατερίνα Διδασκάλου έγινε μητέρα στην ηλικία των 22 ετών κι αυτό την απέτρεψε από πολλές κακοτοπιές που μπορούσαν να βρεθούν στον δρόμο ενός νέου ηθοποιού στο Big Apple. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Εμένα με έσωσε που έγινα μικρή μαμά. Ήμουν στη Νέα Υόρκη, γνώρισα τον μπαμπά των δύο πρώτων μου παιδιών εκεί, ήταν και οι συνθήκες ευνοϊκές. Με έσωσε με την έννοια ότι με γείωσε. Η δουλειά που κάνουμε μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις καλάμι και να φύγεις. Τον πρώτο μήνα έβαζα το πάμπερ ανάποδα και αναρωτιόμουν τι λάθος έκανα. Είχα την τύχη να έχω ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για μένα. Αυτό που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι η υγεία. Μεγάλωσα μαζί με τα παιδιά μας. Και μην ξεχνάμε σε μία Νέα Υόρκη που υπήρχαν οι κόκες στο πιάτο», πρόσθεσε στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα