Κατασκηνώσεις: Στον «αέρα» τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό

«Οι κατασκηνώσεις είναι βραδυφλεγείς βόμβες», αναφέρει ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης και τονίζει ότι «τα μέτρα είναι άκρως ελλιπή».Οι κατασκηνώσεις πρόκειται να προκαλέσουν πονοκέφαλο στους ειδικούς, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν ελλιπή μέτρα, τα οποία ενδέχεται να εκτοξεύσουν τα κρούσματα και ιδιαίτερα ανάμεσα στα παιδιά. Μάλιστα, το γεγονός ότι…

Συναγερμός σε Χανιά και Χαλκιδική

Συναγερμός έχει σημάνει σε παιδικές κατασκηνώσεις στα Χανιά

και την Χαλκιδική, καθώς έχουν εντοπιστεί πολλά κρούσματα ανάμεσα σε παιδιά.

Συγκεκριμένα, σε παιδική κατασκήνωση στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη έχουν εντοπιστεί πάνω από 30 θετικά κρούσματα, ενώ οι γονείς σπεύδουν να πάρουν τα παιδιά τους και τους κάνουν τεστ προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν μολυνθεί.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι να είναι περισσότερα τα κρούσματα, αφού η κατασκήνωση φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά.

Επίσης, στη Χαλκιδική εκκενώνονται τμήματα παιδικής κατασκήνωσης που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας.

Εκεί εντοπίστηκαν τουλάχιστον δέκα κρούσματα, σε παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για 14 κρούσματα, ενώ ξεκίνησε άμεσα και η διαδικασία της ιχνηλάτησης. Θετικά στον ιό βρέθηκαν ύστερα από τεστ τρία παιδιά από τη Λάρισα, ένα από τον Βόλο και τα υπόλοιπα από άλλες περιοχές, ενώ τα περισσότερα είχαν συμπτώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα