Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανείς - Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γείωση στην κοινωνία

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τέλος στα σενάρια για παραιτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θέλω, ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους». Με αυτή τη δήλωση ο…

Νωρίτερα, τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος -δύο από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στη Βουλή-

δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το πράξουν.

Η Έλενα Ακρίτα σε εκπομπή του Action 24 σήμερα το πρωί και ο Όθωνας Ηλιόπουλος σε δήλωσή του, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να παραιτηθούν από βουλευτές Επικρατείας ώστε να μπορέσει να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή.

Η εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα Κασσελάκη έρχεται ενώ τα μαχαίρια βγήκαν από τα θηκάρια στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποστηρικτές – στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της υποψήφιας για την προεδρία του κόμματος, Έφης Αχτσιόγλου, που δεν είναι ούτε λίγοι, ούτε δεύτερης και τρίτης «γραμμής» φαίνεται πως είναι στα κάγκελα απέναντι στο ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από την άλλη πλευρά, τόσο ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, όσο και ο Παύλος Πολάκης δεν άφησαν αναπάντητα τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, ενώ δημόσια θέση πήρε όχι μία, αλλά δύο φορές ο Θανάσης Καρτερός. Όχι, βέβαια, για να σηκώσει ασπίδα προστασίας στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το όνομα του Αλέξη Τσίπρα που εμπλέκουν συνειδητά ή όχι το όνομα του Αλέξη Τσίπρα στη διαδικασία.

«Από πού κι ως πού λοιπόν ψιθυρίζουν, φωνάζουν, ασχημονούν ορισμένοι, να πάρει ο Τσίπρας θέση; Θέση για ποιο πράγμα; Ότι δεν είναι η Έφη ελέφαντας και ο Στέφανος εξαποδώ; Σοβαρά τώρα; Εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι, ότι στέλνουν σκαιά SMS ή συνεργάζονται με τη CIA θέλουν γιατρό, όχι τον Τσίπρα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο τελευταίο του άρθρο ο συνεργάτης του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ειδησεογραφία δεν στερείται τις τελευταίες ώρες...

Η Έφη Αχτσιόγλου κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για σεξιστικό σχόλιο επειδή την αποκάλεσε μόνο με το μικρό της όνομα, ενώ αντίθετα δεν έκανε το ίδιο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο Νίκος Φίλης δηλώνει ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ζητά – μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη – να τοποθετηθεί δημόσια ο Τσίπρας.

Ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Νίκο Φίλη. Ο Νίκος Παππάς πιστεύει πως κάτι μεσολάβησε της παραίτησης Τσίπρα. Ο Γιάννης Ραγκούσης απαντά στα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα από την Έφη Αχτσιόγλου, εκτοξεύοντας βολές κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου, του Νίκου Φίλη και του Παύλου Πολάκη και ο Κώστας Ζουράρις χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ως πετυχημένη αμερικανική οδοντόπαστα.

Η Αχτσιόγλου κατηγορεί τον Κασσελάκη για σεξιστικό σχόλιο

Η Έφη Αχτσιόγλου φαίνεται πως πέρασε από το «σκληρό ροκ» των τελευταίων ημερών στο… «χέβι μέταλ», καθώς καταλογίζει σεξιστικού χαρακτήρα σχόλιο εναντίον της από τον συνυποψήφιό της.

Αφορμή στάθηκε το προχθεσινό tweet του Στέφανου Κασσελάκη, με το οποίο απαντούσε αρνητικά στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για διεξαγωγή debate πριν τις εκλογές της Κυριακής. Σε αυτό ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει:

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1704026482887073870}

Το γεγονός ότι αναφέρθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο με το ονοματεπώνυμό του και στην Έφη Αχτσιόγλου μόνο με το μικρό της όνομα, ήταν αρκετό για την ίδια ώστε να τον κατηγορήσει για σεξισμό.

«Γιατί άραγε ο κ. Κασσελάκης προσφώνησε στην ίδια δήλωση τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που είναι άνδρας με το ονοματεπώνυμό του; Θα του έλεγε, επιπλέον, να πάνε μαζί σε περιοδεία ή «έλα τώρα, τελείωνε» και μην προχωράς στον β’ γύρο; Και όχι, δεν μπαίνει καν θέμα οικειότητας, αφού, όπως σας είπα, ελάχιστα γνωριζόμαστε. Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό «στυλάκι» ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα, όμως εγώ είμαι από εκείνες τις γυναίκες που είναι αποφασισμένες να μην υποταχθούν στη «φυσική» τάση των πραγμάτων, καταλήγοντας διακοσμητικές σε ένα ανδροκρατούμενο σύμπαν», είπε η Έφη Αχτσιόγλου στο πλαίσιο συνέντευξής της στη Lifo, δήλωση που μάλλον δεν θα μείνει αναπάντητη από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι πιστεύει την συνυποψήφιά του σχετικά με το ψεύτικο sms που δήθεν έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα και τις αήθεις, όπως τις χαρακτήρισε, διαστρεβλώσεις στο διαδίκτυο.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο. Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

{https://twitter.com/skasselakis/status/1704703079323414703}

Φίλης: Ο Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη – Η Αριστερά δεν πρέπει ντε και καλά να είναι κυβέρνηση

Αίσθηση προκαλεί και η δήλωση του Νίκου Φίλη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015. «Ξέρετε πού ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν τη μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη Νέα Δημοκρατία. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015, που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές.

Το έχει γράψει ο ίδιος και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Πώς μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ», είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Ο Νίκος Φίλης είπε, επίσης, ότι «δεν πρέπει η Αριστερά ντε και καλά να είναι κυβέρνηση».

{https://www.youtube.com/watch?v=046j7HjegsM&ab_channel=KontraChannel}

Πολάκης σε Φίλη: Στηρίζω Κασσελάκη για να κυβερνήσει ξανά η Αριστερά

Η φράση του Νίκου Φίλη πως η Αριστερά δεν πρέπει ντε και καλά να είναι κυβέρνηση, προκάλεσε την απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος του είπε πως ο ίδιος μόνο αυτό θέλει και γι’ αυτό παλεύει. Γι’ αυτό, όπως είπε, στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, για να αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας η Αριστερά.

«Εγώ θέλω κυβερνώσα Αριστερά Νίκο Φιλη!!! Το θέλω από τότε που έγινα Δήμαρχος Σφακιων το 2011 και βοήθησα να αλλάξει ο τόπος μου προς όφελος των ανθρώπων.

Το ίδιο έκανα και ως Αναπληρωτής Υπουργός από άκρου σε άκρο της χώρας το 2015-19.

Για αυτό πάλεψα με σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση το 2019-23. Αυτό θέλω να ξαναγίνει. Γι’ αυτό στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη. Τελεία και τέλος».

Σκουρλέτης και Φίλης ζητούν να τοποθετηθεί ο Τσίπρας

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να δηλώσει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομά του», επεσήμανε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο OPEN.

«Έπρεπε ο Τσίπρας να διαψεύσει αμέσως αυτούς τους αλητήριους που έγραψαν αυτό το δημοσίευμα» (για το δήθεν sms της Έφης Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα), σημειώνοντας αιχμηρά πως η διάψευση μέσω Καρτερού έξι ημέρες μετά το δημοσίευμα και αφού έχουν γίνει οι εκλογές δεν αρκεί. Μάλιστα, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να παρέμβει έστω και τώρα. «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να παρέμβει και να διαψεύσει όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν στις εκλογές και να δείξουν πως στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη».

Παππάς: Κάτι μεσολάβησε πριν την παραίτηση Τσίπρα

«Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην παραίτηση. Ενώ την Κυριακή το βράδυ έκανε δήλωση ότι θα ξαναθέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος, την Πέμπτη ανακοίνωσε την παραίτησή του. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε, είναι ιστορικό ερώτημα. Κάτι μεσολάβησε όμως αλλά δεν ξέρω τι» δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Διπλή παρέμβαση Καρτερού

«Ο Τσίπρας δήλωσε ότι θα παραμείνει και παραμένει στεγανά ουδέτερος. Πειθαρχούμε σε ό,τι αποφασίσουν τα μέλη μας, αυτή είναι η αμετακίνητη άποψή του.

Δεύτερον, το τελευταίο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί είναι ότι οργάνωνε στη διαδρομή του οποιουδήποτε είδους συνωμοσίες εσωκομματικού τύπου, ή ότι χρησιμοποίησε βολικές θεωρίες περί εχθρών εντός των τειχών. Σιγά μην το κάνει τώρα.

Και τρίτον, αυτό που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι τον ενδιαφέρει είναι η ενότητα και το αύριο του κόμματος. Καμιά ανοχή στην εμπάθεια, τις ακρότητες, τους ποικίλους ρατσισμούς και την τοξικότητα», αναφέρει στο άρθρο του ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και προσθέτει: «Και μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε, ξέροντας τη διαδρομή του, ότι αυτό που ζητά και περιμένει είναι να στηρίξουν όλοι από Δευτέρα, χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους, αυτόν ή αυτή που τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξουν.

Χωρίς τεχνητούς φόβους και με γνήσιο πάθος…», έγραψε χθες στην Αυγή ο Θανάσης Καρτερός αναφορικά με τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εκλογές, ενώ σήμερα τοποθετήθηκε εκ νέου με νέο άρθρο, απαντώντας ουσιαστικά στους Σκουρλέτη και Φίλη που ζήτησαν να τοποθετηθεί για το αν στηρίζει ή όχι την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Αναλυτικά το σημερινό του άρθρο στην Αυγή:

«Ποια είναι η σκοτεινή εικόνα; Ευάριθμοι γνωστοί άγνωστοι του Διαδικτύου κάνουν τη δουλειά που ξέρουν. Άλλοι γιατί πληρώνονται γι’ αυτή και άλλοι γιατί είναι πρόθυμοι ηλίθιοι, που βλέπουν τον ίσκιο τους το απόγευμα και φαντασιώνονται ότι είναι opinion makers. Διαβολή, συκοφαντία, σενάρια άρρωστης φαντασίας. Που στις συνθήκες όμως της εκλογικής αναμέτρησης βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα μικρό τμήμα μελών του κόμματος, έτοιμο να πιστέψει ό,τι του σερβίρουν, ακόμα και στα νεφελίμ της Έφης ή στα σεραφείμ του Κασσελάκη. Και έτσι αναπαράγονται χωρίς περίσκεψη με ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο.

Το έχουμε υποστεί κι άλλες φορές. Με στόχο τον Τσίπρα συνήθως. Αλλά με την κάψα των εκλογών έχει φουντώσει. Του Κουτρούλη ο γάμος στο fb. Πάει το βρισίδι σύννεφο όχι μόνο για τους υποψήφιους, αλλά και του ενός για τον άλλο. Τι, όμως, φέρνει αυτό το σκοτάδι στο φως και το προβιβάζει σε κυρίαρχο πολιτικό γεγονός; Η στάση των επίδοξων σωτήρων του κόμματος, που κατέχουν στασίδι στα ΜΜΕ και πιστεύουν ότι με αυτά τα σκατά θα κάνουν εύφορο το χωράφι στο οποίο επενδύουν. Να τι κάνουν οι απέναντι. Άρα να τι είναι. Κι έφτασαν σοβαρές εφημερίδες να μετρούν τα like και share για να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα.

Είναι κάποιος από τους υποψήφιους τοξικός; Δίνει τη μάχη του με όρους σκότους; Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό που προκύπτει είναι αυτόκλητοι σωτήρες, τιμωροί, εκκαθαριστές του Διαδικτύου, που είδαν φως κι ανέβηκαν. Ούτε ο μεγάλος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε αυτή τη χάβρα ασχήμιας. Από πού κι ως πού λοιπόν ψιθυρίζουν, φωνάζουν, ασχημονούν ορισμένοι, να πάρει ο Τσίπρας θέση; Θέση για ποιο πράγμα; Ότι δεν είναι η Έφη ελέφαντας και ο Στέφανος εξαποδώ; Σοβαρά τώρα; Εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι, ότι στέλνουν σκαιά SMS ή συνεργάζονται με τη CIA θέλουν γιατρό, όχι τον Τσίπρα.

Θα έπρεπε όλοι να προστατεύσουν τον Τσίπρα. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι να προστρέχουν σ’ αυτόν για τις ασχήμιες. Η σιωπή του εξάλλου μιλάει πολύ καθαρά αν ξέρουν να ακούνε. Όπως πολύ καθαρά μιλάει και η σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του κόμματος. Που ελπίζουμε ότι θα μιλήσουν μαζικά την Κυριακή. Ψύχραιμα και πολιτικά...».

Ζουράρις: Ο Κασσελάκης είναι πετυχημένη αμερικανική οδοντόπαστα

Ως «πετυχημένη αμερικανική οδοντόπαστα» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις.

Ειδικότερα, σε ερώτηση που δέχθηκε για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο κ. Ζουράρις ανέφερε: «Είναι πολύ πετυχημένη οδοντόπαστα, διαφήμιση οδοντόπαστας αμερικάνικης. Είναι ‘cheese’, οδοντόπαστα αμερικάνικη κανονικά, ο πολιτικός του λόγος…».

«Είχα ακούσει σε ένα κανάλι πριν από 20 μέρες έναν πολιτικό του λόγο, ήτανε βρεφονηπιακού σταθμού, ο αριστερός πολιτικός του λόγος, η κουβέντα η υπόλοιπη εντάξει είναι, ωραίο παιδί είναι, ζωηρός είναι, αυτά που είπε για τα προσωπικά του ήταν και θαρραλέα, και πολύ ωραία, αυτά ναι», συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις.

{https://www.youtube.com/watch?v=tx-e_aPbP0M&ab_channel=STATUSFM1077}

Ραγκούσης: Οι δηλώσεις Κατρούγκαλου, Φίλη, Πολάκη υπονόμευσαν τον Τσίπρα

Ο Γιάννης Ραγκούσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα φορτισμένος και αποφασισμένος να μιλήσει για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, αλλά και για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα από την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο ίδιος έβαλε στο «κάδρο» τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Νίκο Φίλη και τον Παύλο Πολάκη για τις δηλώσεις που έκαναν πριν τις εθνικές εκλογές, λέγοντας πως αυτές υπονόμευσαν τη συλλογική προσπάθεια.

Σε ό,τι αφορά στη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη είπε κατανοεί τους λόγους για τους οποίους το 46% του σώματος τον ψήφισε, λέγοντας στη συνέχεια πως η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη την επόμενη μέρα των εκλογών.

Εφημερίδα των Συντακτών κατά Κασσελάκη

Την ίδια στιγμή, τον δικό τους ρόλο σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία παίζουν ορισμένα από τα ΜΜΕ. Η Εφημερίδα των Συντακτών, μετά το χθεσινό της άρθρο, με τον οποίο εξέφραζε εμμέσως τη στήριξή της στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου, επιστρέφει εκ νέου σήμερα με δημοσίευμα που αν μη τι άλλο χρίζει αναφοράς ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Ψαρράς σε άρθρο του με τίτλο «Ποιος φοβάται την Έφη Αχτσιόγλου;» αποκαλεί ως «θείο από το Σικάγο» τον Στέφανο Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι εμφανίστηκε «για να ‘σώσει’ το κόμμα. Από ποιον να το ‘σώσει’; Μα από την Αριστερά».

Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος: «Η Εφη Αχτσιόγλου έχει καταθέσει αναλυτικά τον πολιτικό της σχεδιασμό και αυτός αναφέρεται ασφαλώς στην Αριστερά, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Αντώναρος. Από τη δική του πλευρά ο κ. Κασσελάκης θεωρεί ότι δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι παρόμοιο. Αρκείται σε μια σειρά εμφανίσεων, αναρτήσεων και συνθημάτων. Καθώς φαίνεται αυτά αρκούν για κάποια από τα όψιμα ‘μέλη’».

Στη συνέχεια του άρθρου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Υπάρχει βέβαια και η μικρή ομάδα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκε πίσω από την υποψηφιότητα Κασσελάκη αμέσως μόλις εκδηλώθηκε ο ίδιος. Και ασφαλώς πολλοί ξαφνιάστηκαν που δεν είδαν δίπλα του μόνο κάποια στελέχη που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ (και βέβαια όχι από την αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ), αλλά και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούνταν εμβληματικά για το κόμμα όπως ο Παύλος Πολάκης ή ο Γιώργος Τσίπρας. Πώς ανέχονται αυτά τα στελέχη να συμπλέουν με όσους δηλώνουν σήμερα απέχθεια για την Αριστερά;»

Κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με τη φράση «αν προτιμούν από σένα το μηδέν, έστω το ωραίο και άφθαρτο μηδέν, αυτό κάτι λέει για σένα» αλλά και με υπαινιγμούς για τη μέχρι τώρα στάση του είναι και το κείμενο με τίτλο: «Αμαρτία εξομολογούμενη» που υπογράφει σήμερα, επίσης στην Εφημερίδα των Συντακτών, η Αφροδίτη Τζιαντζή.

«Θα το πω το κρίμα μου: Εγώ το παιδί το συμπαθώ και ας τον λένε Κεν, αρσενική Μπάρμπι και Κάπτεν Αμερίκα. Είναι νέος, ωραίος (αφήνουμε το αυτοδημιούργητος στην άκρη πού να το ψάχνεις τώρα) έχει έναν καλά σύντροφο και αγαπιούνται, ένα σκυλάκι μεγαλόσωμο και μαλλιαρό, έχει και ένα άλλο αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον έχει φωτογραφηθεί με διάφορα σκυλάκια. Έχει φωτογραφηθεί και με γατάκι, ένα μαυρούλι προς το γκρι. Και ήταν και πολύ ευγενικός με τον ντελιβερά της Wolt που παρήγγειλε πίτσες, που δεν τον ήξερε ο καημένος ο ντελιβεράς γιατί όλη μέρα δουλεύει μας είπε, φαίνεται δεν έχει TikTok ή ζει κάτω από μια πέτρα, τι φάση οι ντελιβεράδες, δηλαδή δεν συζητάνε για τον Κασσελάκη στα διαλείμματα της δουλειάς, πού ζουν;» ξεκινάει το άρθρο στην 5η σελίδα της Εφ. Συν. Και συνεχίζει:

«Αλλά αυτό που με κέρδισε είναι το πλάνο με τον καφέ. Νομίζω στο Παγκράτι. Πήγε το παιδί με τη βερμούδα του, με τον σύντροφό του τον Τάιλερ, με το σκυλάκι του να πάρει έναν καφέ στα όρθια, φρέντο εσπρέσο σκέτο πίνει αν σας τρώει η περιέργεια. Και έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου έναν νεαρό ρεπόρτερ να τον ρωτήσει πώς βιώνει την επιτυχία του στον πρώτο γύρο και κάτι τέτοια. Άνετος και χαλαρός ο Στέφανος χαιρέτησε τα παιδιά του πάνελ με τα μικρά τους ονόματα, ρώτησε τον ρεπόρτερα αν θέλει κάτι να του πάρουν, ένα νερό βρε παιδί μου που ξεροσταλιάζει εκεί στο ρεπορτάζ. Έχετε δει πολιτικό να προσφέρει νερό σε ρεπόρτερ;

Εγώ ποτέ μου. θα μου πείτε αυτός πολιτικός δεν είναι, ουρανοκατέβατος ήρθε και τους πήρε το κόμμα σε τρεις εβδομάδες μέσα από τα χέρια (ή κοντέυει να το κάνει) με μια επικοινωνιακή καταιγίδα σε σόσιαλ μίντια και όχι μόνο. Από ουσιά λένε μηδέν , το πρόγραμμά του αγνοείται. Αλλά αν προτιμούν από σένα το μηδέν, έστω το ωραίο και άφθαρτο μηδέν, αυτό κάτι λέει για σένα και για τα κριτήρια του κοινού αλλά και για την πολιτική την ίδια. Όσο για την Αριστερά, άσ' το καλύτερα, θα στεναχωρηθούμε και δεν λέει μέρες που είναι στο παρά πέντε του β΄ γύρου».

Keywords
συριζα, κοινωνια, θελω να, Γιαννης Ραγκουσης, νεα δημοκρατια, αλέξης τσίπρας, βουλη, τσιπρας, sms, cia, ραγκουσης, ροκ, tweet, εκλογες, twitter, lifo, μμε, νέα, kontra, youtube, φως, θεσσαλονικη, status, ΠΑΣΟΚ, γκρι, καημένος, εφημεριδες, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, αποστολακης γιωργος, εφημεριδα δημοκρατια, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, www.youtube.com, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, ποιοι βουλευτες εκλεγονται, τελος του κοσμου, νεος παπας, εκλογες 2015, η ζωη ειναι ωραια, ητανε μια φορα, ξανα, αλέξης τσίπρας, βουλευτες, παρα πεντε, στο παρα πεντε, αυγη, αφροδιτη, γαμος, γυναικα, δημοκρατια, δουλεια, ηθικη, θεμα, μμε, μπαρμπι, οθωνας, ονοματα, πλαισιο, προγραμμα, ρωτησε, φως, cia, kontra, lifo, youtube, αρθρο, ασπιδα, εβδομαδες, βραδυ, γεγονος, γινει, γκρι, γνησιο, δευτερα, δηλωση, δηλωσεις, δικη, διαδικτυο, ελενα, ευκαιρια, ειπε, εξι, εξωδικο, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ετοιμο, ευκλειδης, εφημεριδα, ζητα, ιδια, ιδιο, ηλιθιοι, θεωριες, διαφημιση, ιστορικο, καγκελα, καημένος, κυβερνηση, κειμενο, κυρια, κομμα, λαθος, λογο, μαξιμου, μαχαιρια, μητσοτακης, μηδεν, μικρο, ρεπορτερ, νερο, νεφελιμ, νικη, νικο, ομαδα, ομπρελα, ονομα, ουσιαστικα, ουσια, οφελος, παιδι, παιδια, παμε, πεμπτη, πετρα, πληκτρολογιο, πρωι, ρολο, συνεχεια, σειρα, σιωπη, ταση, τι ειναι, τμημα, ψευτικο, ωρες, απο δευτερα, δημητρης, γατακι, για σενα, ιδιαιτερα, η εφημεριδα, κωστας, κυριακου, κυριακη, μεινει, ολη μερα, παυλος, tweet, sms, status, τρωει, θανασης, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,kasselakis, syriza