Καρέ - καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη

Βάρη: Οι πρώτες εικόνες των 4 εκτελεστών - Μπούκαραν σε ταβέρνα και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας δυο άνδρες από το Μαυροβούνιο

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο της αδίστακτης ομάδας των εκτελεστών, λίγο πριν και αμέσως μετά το μακελειό στη Βάρη έφερε στη δημοσιότητα το Open.

Οι κινήσεις των τεσσάρων δολοφόνων που εκτέλεσαν με 24 σφαίρες τους δύο Μαυροβούνιους το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε ταβέρνα και μπροστά στις γυναίκες και τα παιδιά τους, καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, διακρίνονται οι τέσσερις σωματώδεις άνδρες να βρίσκονται, αρχικά, στην οδό

Κεφαλλήνιας. Με αργά βήματα κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε αμέριμνοι τα θύματα με τις οικογένειες τους.

«Μισή ώρα πριν τους εκτελέσουν ένα άτομο φτάνει έξω από την ταβέρνα όπου διαπιστώνει που κάθονται οι δυο Μαυροβούνιοι…». Σε αυτό το καρέ φαίνεται ένας από τους τέσσερις δράστες να είναι λίγα βήματα πιο μπροστά ενώ οι υπόλοιποι τρεις κινούνται σε σφιχτό σχηματισμό.

Οι εκτελεστές με τα μαύρα

Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού.

Σημειώνεται δε πως φορούν στρατιωτικά παντελόνια και όλοι τους μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπέλα. Φαίνεται να αδιαφορούν για το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Η ομάδα των τεσσάρων σύντομα καλύπτει την απόσταση και φτάνει στην ταβέρνα. Μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπολ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες - ντοκουμέντο του Open TV, οι εκτελεστές βγαίνουν από την ταβέρνα και τρέχοντας κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Ο ένας από τους δράστες έχει προχωρήσει λίγα μέτρα πιο μπροστά και ενώ από πίσω του τον ακολουθούν δυο ακόμη από την ομάδα. Δεν χάνουν δευτερόλεπτο και καλύπτουν την απόσταση σε ελάχιστο χρόνο.

Ψάχνουν το κρησφύγετο

48 ώρες μετα το διπλό φονικό οι Αρχές αναζητούν ακόμη το κρησφύγετο των Μαυροβούνιων.

Οι δύο τους γυναίκες το μόνο που αποκάλυψαν στους αστυνομικούς είναι ότι άλλαζαν σπίτι κάθε εβδομάδα και αυτό βρισκόταν πάντα σε πολυκατοικίες, σύμφωνα με τον Τ/Σ Open.

Την ίδια ώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλεφωνά των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο βρισκόνταν στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού των δολοφόνων των δύο Μαυροβούνιων είναι ότι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι το ένα θύματα είχε δεχτεί εννέα σφαίρες ενώ τα επτά τραύματα ήταν διαμπερή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάρη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν μπροστά στα παιδιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα