Καρδίτσα: Αγνοούνται μητέρα και γιος στη Μεταμόρφωση

Πολλοί άνθρωποι αγνοούνται στην Καρδίτσα, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ένας γιος.Δραματικές είναι οι στιγμές που βιώνει η περιοχή της Θεσσαλίας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel καθώς έχουν πληγεί όλοι οι νομοί του γεωγραφικού διαμερίσματος. Η προσοχή είναι στραμμένη και στα χωριά…

Κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης, κάτοικοι στη Μαραθέα Καρδίτσας ανέφεραν ότι είδαν πτώματα να επιπλέουν στους δρόμους, νεκρούς μέσα σε σπίτια και άλλους μέσα σε αυτοκίνητα. «Ήταν τόσο υψηλή η στάθμη του νερού, που αν είχε μείνει κόσμος στο σπίτι του, απλά δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει»,

εκτίμησε κάτοικος του χωριού και συμπλήρωσε: «Εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στο δρόμο».

Στη Μαραθέα Καρδίτσας, η οποία παραμένει πλημμυρισμένη με τους κατοίκους που έχουν απομείνει να παραμένουν στις σκεπές των σπιτιών τους, οι μαρτυρίες σοκάρουν. «Πενήντα άτομα είμαστε στο σπίτι μου, δεν έχει έρθει κανείς να μας φέρει νερό. Έχουμε καλέσει πυροσβέστες από χθες το βράδυ και ήρθαν σήμερα το πρωί και πήραν μια έγκυο γυναίκα και μία με βρέφος», λέει μιλώντας στο MEGA, ο Πολύβιος Πολύζος.

Ο Μίλτος Ξηντάρας, πρόεδρος της κοινότητας Μασχολουρίου, δήλωσε ότι πολλοί είναι όσοι αναμένουν να έρθει βοήθεια και ο ίδιος μίλησε στο MEGA για συνθήκες πολέμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρδίτσα, Αγνοούνται, Μεταμόρφωση,karditsa, agnoountai, metamorfosi