Καλάβρυτα: Στο «κόκκινο» η αγωνία για τους 3 αναρριχητές – Κανένα ίχνος τους στον Χελμό

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τους τρεις έμπειρους αναρριχητές που αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Τι αναφέρει ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος στο iEidiseis.«Από τη στιγμή που καταλάβαμε ότι αγνοούνται οι τρεις άνθρωποι κινητοποιηθήκαμε για τον εντοπισμό τους», αναφέρει στο iEidiseis ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος για τους τρεις…

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές χωρίς καιρικά φαινόμενα και χαμηλό άνεμο αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτή την ώρα συμμετέχει και ένα ελικόπτερο του ενιαίου κέντρου συντονισμού έρευνας - διάσωσης, στην ευρύτερη περιοχή, «Ύδατα Στυγός», κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή επιχειρούν ακόμη 22 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα, καθώς και ομάδα χειριστών εναέριων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμει κλιμάκιο εννέα εθελοντών - διασωστών, του παραρτήματος Αχαΐας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα