Κακοκαιρία Daniel - 112 στην Καρδίτσα: «Μην παραμένετε σε υπόγεια και ισόγεια»

«Ήχησε» το 112 στην Καρδίτσα για την κακοκαιρία Daniel.Μήνυμα από το 112 ήχησε και στην Καρδίτσα με την κακοκαιρία Daniel να συνεχίζει την επέλαση. Το 112 καλεί τους κατοίκους της πόλης να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους…

Νεκρός βρέθηκε 82χρονος στην Καρδίτσα

Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, ο τρίτος νεκρός της κακοκαιρίας Daniel, που σαρώνει τη Θεσσαλία, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (06/09) στην Καρδίτσα και πρόκειται για 82χρονο στον Ελληνόπυργο, ο οποίος αγνοείτο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της

στο Χ η Πυροσβεστική Υπηρεσία επισημαίνει: «Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή του από όχημα στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1699454034900345068}

Ακόμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karditsalive.net, σπεύδει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον παραλάβει και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μουζακίου, Φάνη Στάθη, ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε από το σπίτι του και παρασύρθηκε από νερά.

Εν τω μεταξύ, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου έγιναν τουλάχιστον 10 απεγκλωβισμοί ατόμων από διαφόρους οικισμούς του Δήμου Μουζακίου που αντιμετώπιζαν προβλήματα πλημμυρικά (οικισμός Νησιά Πευκοφύτου, Μαγούλα, Μαγουλίτσα, Χάρμα, Μαυρομμάτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel - 112, Καρδίτσα, Μην,kakokairia Daniel - 112, karditsa, min