Καιρός: Υποχωρεί η κακοκαιρία αλλά έρχεται νέα από βδομάδα – Πού θα βρέξει σήμερα

Δεν θα λείψουν, σήμερα (02/03), οι βροχές και οι καταιγίδες σε μεγάλο κομμάτι της χώρας – Βελτίωση του καιρού από το βράδυ.Η κακοκαιρία «Emil» που έπληξε τη χώρα από το βράδυ της Πέμπτης (29/02), υποχωρεί σταδιακά και έτσι, το Σάββατο (02/03), αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά, στην ανατολική και νότια…

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Νέα κακοκαιρία
από τη Δευτέρα (04/03)

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, ανέφερε την Παρασκευή (01/03) πως νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας από τη Δευτέρα (04/03) με βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά, στο σχετικό δελτίο καιρού που παρουσιάζει στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε πως, την Κυριακή (03/03) και μέχρι τις 12 το μεσημέρι, θα έχουμε αραιές συννεφιές σε Ιόνιο, Εύβοια, Πελοπόννησο και Κρήτη ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας τα σύννεφα θα διαλυθούν.

Παρ' όλα αυτά, από το απόγευμα της Δευτέρας (04/03) ένα νέο κύμα κακοκαιρίας καταφθάνει από τα δυτικά της χώρας. Έτσι, θα έχουμε βροχές σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο και, το ξημέρωμα της Τρίτης (05/03), οι βροχές θα ενταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Το απόγευμα της Τρίτης (05/03), οι μπόρες θα παραμείνουν στα δυτικά, στα βόρεια και στα ανατολικά της χώρας, ενώ και η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Υποχωρεί, – Πού,kairos, ypochorei, – pou