Ιθάκη: Ανατροπή στον θάνατο 40χρονου Βρετανού - Τι έδειξε η ιατροδοκαστική εξέταση

Ιθάκη: Ο 54χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να γρονθοκόπησε τον 40χρονο Βρετανό, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, τον οποίο φέρεται να γρονθοκόπησε 54χρονος επιχειρηματίας, όταν έμαθε πως διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Star, αν και αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί στον άγριο ξυλοδαρμό

του, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης οδηγούν ανατρέπουν τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες μέρες, καθώς το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος.

Εξάλλου, μετά την απολογία του χθες, ο 54χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να γρονθοκόπησε τον 40χρονο Βρετανό, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Επιπλέον, ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, φέρεται να γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά. «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», ανέφερε ο 54χρονος επιχειρηματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα