Ισμήνη Καλέση: Η εποχή που έπαιρνε χάπια και ο εμμονικός θαυμαστής - Τι λέει για τις γυναίκες σήμερα

Τι είπε η Ισμήνη Καλέση για την επίσκεψή της σε πλαστικό χειρουργόΑποκαλυπτική εμφανίστηκε η ηθοποιός Ισμήνη Καλέση, καθώς μίλησε για τον λόγο που χρειάστηκε να πάρει χάπια από ψυχίατρο, άσκησε σκληρή κριτική στην τηλεόραση, ενώ χαρακτήρισε τις γυναίκες σήμερα «άσχημες, ίδιες…

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, η οποία, όπως εξήγησε, την οδήγησε στον ψυχολόγο.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν “έχασα” τη μητέρα μου και τον γάτο μου, τον Σωτήρη. Η μητέρα μου ήταν 86,5 χρονών και

φορούσε δερμάτινα παντελόνια. Ζούσαμε μαζί, δεν την άφησα ποτέ. Πήρα δυο χρόνια χάπια, πήγα στον ψυχίατρο για να ξεπεράσω τον χαμό της μητέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μία αρνητική κριτική με ενόχλησε και πήγα στα δικαστήρια και με πλήρωσαν», αποκάλυψε ακόμα η ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στα χρόνια που μεσουρανούσε εξήγησε: «Τότε, όταν ήσουν ηθοποιός ήσουν σαν αστέρι που λάμπει. Τώρα δεν είναι έτσι γιατί έχουν θαμπώσει τα πάντα γύρω μας».

Αναφερόμενη, τέλος, σε ακραία περιστατικά εκδήλωσης θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Ισμήνη Καλέση είπε: «Στην Κοζάνη μου πήραν τα παπούτσια και το καπέλο. Είχα εμμονικό θαυμαστή, αλλά κανείς δεν έβγαλε πριόνι. Με ακολουθούσε με λουλούδια, ερχόταν σπίτι, στο θέατρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισμήνη Καλέση,ismini kalesi