Ηλιούπολη: Είχε «καρφωθεί» ο προπονητής - «Τον έβλεπα με μαθήτριες στη μηχανή του»

Ο προπονητής από την Ηλιούπολη με την αρρωστημένη δράση φέρεται να είχε κινήσει υποψίες.Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη που βίαζε ανήλικες αθλήτριες με τη δράση…

Έκανε το γυμναστήριο σπίτι

Σε σπίτι φαίνεται πως είχε μετατρέψει τον ημιώροφο του γυμναστηρίου ο 44χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε

σεξουαλικά επί σειρά ετών ανήλικες μαθήτριές του.

Το Mega έφερε στη δημοσιότητα πλάνα από τον χώρο, με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως όταν κάποιος ρωτούσε τον κατηγορούμενο γιατί έμενε εκεί, εκείνος έλεγε πως περνούσε δύσκολα οικονομικά και γι’ αυτό έμενε εκεί.

Ο ημιώροφος περιλαμβάνει έναν καναπέ – κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση, καρέκλες, ενώ τα παράθυρα είναι καλυμμένα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για να διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Την Παρασκευή η απολογία

Αντιμέτωπος με σωρεία σοβαρότατων κατηγοριών βρίσκεται ο 44χρονος που θα απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή.

Στον προπονητή αποδίδεται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε κορίτσια, ανήλικα κατά τον χρόνο των πράξεων, στον χώρο της Σχολής πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιούπολη, Είχε,ilioupoli, eiche