Ηλίας Μαμαλάκης: Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα πήγα στον ψυχίατρο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε στιγμές από τη ζωή του και την πολυετή καριέρα του.Ο Ηλίας Μαμαλάκης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 για να μιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα του, τη μαγειρική, τα βιβλία του και…

Από τις συνεργασίες που ξεχώρισε για να μιλήσει στο πλατό της εκπομπής, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κι αυτές που του άφησαν πικρία: «Κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν ότι υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου, δημοσιογράφοι, με τους οποίους εγώ αισθανόμουν μεγάλη εκτίμηση και

αγάπη, και οι τρεις με προδώσαν. Είναι περίεργα τα πράγματα. Με πρόδωσαν με συνεργασίες, με έντυπα, με κοινές δουλειές. Ξαφνικά όλα τελειώσαν και έμεινα ξεκρέμαστος. Έλεγα γιατί εγώ να έχω τέτοια θετικά συναισθήματα και ξαφνικά να κλείνουν οι πόρτες φιλίας; Αυτό με έχει πικράνει πολύ. Δεν με σκλήρυνε καθόλου», εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές.

Με την πρώτη του σύζυγο πέρασε ένα διάστημα δύσκολο με την ασθένεια και την απώλειά της αργότερα: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα πήγα στον ψυχίατρο. Γύριζα σπίτι έβαζα την τηλεόρση να γκαρίζει και περίμενα να δω καμιά σκιά. Μου ερχόταν να ξανακάνω οικογένεια. Πήγα στον ψυχίατρο γιατί είχα τύψεις «γιατί αυτή και όχι εγώ», πρόσθεσε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το πένθος που έζησε.

Όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απώλεια της πρώτης συζύγου του:

Η περιπέτεια που έζησε με την υγεία του στην Κύπρο, ήταν πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε σαν είδηση. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μαμαλάκης έφτασε στα όρια του θανάτου όταν βρέθηκε στην Κύπρο. Η κατάστασή του στο ξενοδοχείο ήταν απελπιστική και ήταν μόνος. Στάθηκε όμως τυχερός γιατί τον ανέλαβαν αμέσως οι γιατροί στην εντατική στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και τον συνέφεραν.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλίας Μαμαλάκης, Όταν,ilias mamalakis, otan