Η Βρετανία αγωνιά: Η επέμβαση - μυστήριο της Kate Middleton - Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο - Τα νέα για την υγεία της

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.Η Βρετανία από χθες βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς έγινε γνωστή η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πιθανόν μετά…

Και ο Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο

Οι Royal Fasn έχουν έναν ακόμα λόγο να ανησυχούν καθώς χθες και μετά από περίπου 90 λεπτά από την πρώτη ανακοίνωση για την υγεία της πριγκίπισσας, το Μπάκιγχαμ έκανε γνωστό πώς και ο Βασιλιάς Κάρολος θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα ο

βασιλιάς Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, πρέπει να νοσηλευτεί την επόμενη εβδομάδα λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρίνισε πως οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

{https://twitter.com/MajestyMagazine/status/1747642685404348598}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Kate Middleton - Δεύτερη,vretania, Kate Middleton - defteri