«Η πτήση μας είχε τρελή πορεία» - Συγκλονιστική περιγραφή για το θρίλερ της Emirates

Όσα έγιναν στην πτήση της Emirates που επέστρεψε λόγω τρομοκρατικής απειλής στην Αθήνα.Την εμπειρία του και όσα βίωσε ο ίδιος και οι συνεπιβάτες του στην πτήση – θρίλερ της Emirates περιέγραψε επιβάτης. Υπενθυμίζεται πως η CIA προειδοποίησε τις ελληνικές Αρχές πως στην…

Την ώρα των ανακοινώσεων για τη επιστροφή της

πτήσης στην Αθήνα, όπως είπε ο κ. Σπυριδάκης, οι περισσότεροι θεώρησαν πως δεν είχαν ακούσει καλά.

Στη συνέχεια όμως το προσωπικό του αεροπλάνου τους ενημέρωσε ότι όντως γυρίζουν στην Αθήνα.

Μετά τις επίμονες ερωτήσεις οι αεροσυνοδοί τούς είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον εναέριο χώρο της Γαλλίας.

«Ιδιαίτερη αναστάτωση δεν υπήρξε, εννοώ να συνοδεύεται από φωνές, λιποθυμίες ή ο,τιδήποτε. Απλά άρχισε να υπάρχει ένα κλίμα περίεργο στην καμπίνα του αεροσκάφους. Αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει» δήλωσε ο επιβάτης Emirates.

Σημείωσε επίσης πως ακόμα και το internet που είχαν πληρώσει κάποιοι για την διάρκεια της πτήση διεκόπη.

Η πορεία δε, του αεροπλάνου ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητη. «Επειδή είχαμε μόνιτορ μπορούσαμε να δούμε όλη την πορεία και καταλαβαίναμε πως ακολουθούσε μία τρελή πορεία», είπε.

Ο λόγος της «τρελής πορείας» ήταν πως σε περίπτωση που ο τρομοκράτης ενεργοποιούσε κάποιον μηχανισμό το αεροπλάνο να ήταν πάνω από τη θάλασσα και όχι από στεριά.

Όσον αφορά στα F-16 ο κ. Σπυπιδάκης είπε ότι δεν αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε συνοδεία στο αεροσκάφος τους. «Όχι, όχι. Λόγω και της περασμένης ώρας ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι υπήρχε συνοδεία» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν κατέβηκαν από τον αεροπλάνο, έγινε έλεγχος στα διαβατήρια και τις αποσκευές των επιβατών. «Εμείς καθαρή εικόνα του περιστατικού είχαμε όταν ανοίξαμε τα κινητά μας και είχαμε internet», είπε ο Γιάννης Σπυριδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα