Η ώρα της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι θα πει ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα απολογηθεί σήμερα για την αποτρόπαια πράξη του.Το κατώφλι των δικαστηρίων πέρασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος καλείται…

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 33χρονος πιλότος, όπως τον αποκαλούσαν όλοι στην αρχή, έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 21χρονη σύζυγό του Καρολάιν, στο συζυγικό τους κρεββάτι,

αφού είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έβαλε την ενός έτους κόρη του Λυδία πάνω στο μισόγυμνο και άψυχο σώμα της μητέρας της και ξεκίνησε να σκηνοθετεί το σενάριο της ληστείας, που τελικά είχε αντοχή 37 ημέρων.

Κρέμασε από τη σκάλα το κουτάβι τους, τη Ρόξυ, το οποίο υπεραγαπούσε η Καρολάιν και δέθηκε χειροπόδαρα, κλείνοντας με μονωτική ταινία ακόμη το στόμα του, ενώ προηγουμένως τηλεφώνησε θρασύτατα στην Άμεση Δράση, λέγοντας ψέματα ότι, τους λήστεψαν δύο άγνωστοι.

Για να γίνει πειστικός, έδωσε μέχρι και περιγραφή των ληστών στην Αστυνομία, ενώ έκλαψε απαρηγόρητος την ημέρα στον ώμο της μητέρας της Καρολάιν.

Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε, να της ζητήσει να πληρώσει ακόμη και τα έξοδα της κηδείας, αλλά και τον τάφο του παιδιού της..

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, όπου παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα σταθεί μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, για να απολογηθεί και να καταθέσει τη δική του αλήθεια, για το πως έφτασε να σκοτώσει, την Καρολάιν, που όπως είπε λάτρευε.

Keywords
Τυχαία Θέματα