Η ώρα της απολογίας - Στον ανακριτή τη Δευτέρα η Ρούλα για το χρονικό της φρίκης

Ενώπιον της ανακρίτιας θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, τη Δευτέρα (04/04), που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα.Η ώρα μηδέν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, φτάνει τη Δευτέρα (04/04) όταν και θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου…

Μάνος Δασκαλάκης: Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου

Την επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη

στα παιδιά του εξέφρασε, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (02/04), ο Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει έρθει στην Αθήνα, ώστε να λάβει τη δικογραφία που αφορά στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ» και, σε σχετικές δηλώσεις, τόνισε ότι δεν κρύβεται και δεν έχει εξαφανιστεί.

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλον λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Ακόμα, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Στο επίκεντρο των Αρχών το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε η Τζωρτζίνα

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας αναμένουν οι αρχές, για να ανασύρουν το tablet που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού και το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την μακάβρια αποκάλυψη για το «θαμμένο» τάμπλετ που έγινε στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο τούνελ», η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (01/04) στο MEGA.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι στο τελευταίο αντίο στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει μέσα στο μνήμα τη συσκευή με την οποία -όπως έλεγε-, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή (01/04), κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας κατά την οποία κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- σταθεροί και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τα ευρήματα έχουν οδηγηθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να αναζητηθούν επικοινωνίες και περιηγήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο τα επίμαχα χρονικά διαστήματα πριν και μετά τον θάνατο κάθε παιδιού.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πατρών μπήκε η διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και κυρίως οι συνθήκες που «έφυγε» από τη ζωή η 69χρονη γυναίκα.

Αναλυτικά, την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες στα ΜΜΕ περί «περίεργης υπόθεσης», αλλά και πληροφορίες ότι η κατάκοιτη γυναίκα φέρεται να φοβόταν μετά τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ένας φίλος της σπιτονοικοκυράς, «ο φόβος της προέκυψε κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού», καθώς «φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε το Σάββατο (02/04), ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πουλήσει διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς αξίας 250.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αποκάλυψε στο OPEN ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος της τοπικης εφημερίδας εξήγησε πως η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

Tάκης Θεοδωρικάκος: Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε την Κυριακή (03/04) για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, τονίζοντας πως «υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ζήτησα από την πρώτη ημέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης διότι, πέρα από υποχρέωση της Αστυνομίας, είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για «πανίσχυρες αποδείξεις που έχει η Αστυνομία» σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και πρόσθεσε: «Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα».

Εν συνεχεία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δεν μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα, Ρούλα,deftera, roula