Η Μακάμπι «εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό με 4-1 για το Conference League (Δείτε τα γκολ)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απο την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa Conference League.  Καταστροφικό βράδυ για Ολυμπιακό καθώς εξκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην φάση των «16» του UEFA
Conference League, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να κερδίζει 4-1. Πλέον το σύνολο…

O Ολυμπιακός όμως είχε την απάντηση και κατάφερε να σκοράρει άμεσα, με τον Ελ Κααμπί, σε μια φάση όπου ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, και ο Μαροκινός επιθετικός έκανε μια άρτια κεφαλιά με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Δείτε το γκολ του Ολυμπιακού:

Όμως οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μην ρίχνουν τον ρυθμό τους και συνέχισαν να πιέζουν, παρά να κλειστούν στην άμυνα, με αποτέλεσμα να σκοράρουν ακόμα μία φορά πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Το τρίτο γκολ της Μακάμπι Τελ Αβίβ σκόραρε ο… συνήθης ύποπτος, Ζάχαβι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ερστίας μετά την ασίστ του Μίλσον.

Δείτε το γκολ:

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ρυθμό και την ένταση του πρώτου ημιχρόνου, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη και τους «ερυθρόλευκους» να πατάνε τα αντίπαλα καρέ σε μερικές φάσεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η Μακάμπι δεν σταμάτησε στα τρία γκολ, καθώς στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Κανισόβσκι να κινείται από τα δεξιά και να σεντράρει στην καρδιά της περιοχής. Εκεί βρισκόταν μόνος του ο Ντορ Πέρετς που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πασχαλάκη.

Δείτε το γκολ:

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά πίεσε και κατάφερε να απειλήσει σε μερικές φάσεις, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ σε άλλες περιπτώσεις η άμυνα των φιλοξενούμενων ανέκοψε τις επελάσεις των «ερυθρόλευκων».

Έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το σκορ σε 4-1 και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακάμπι, Ολυμπιακό, 4-1, Conference League Δείτε,makabi, olybiako, 4-1, Conference League deite