«Η Εύα Καϊλή δεν είναι έγκυος» - Η απάντηση του δικηγόρου της

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περι εγκυμοσύνης ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.Η φήμη πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της άρχισε να κυκλοφορεί μερικές μέρες μετά την προφυλάκισή της για το QatarGate. Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της,…

Γιορτές στην φυλακή

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

στις φυλακές Χάρεν, μακριά από την κόρη της και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το STAR, η Εύα Καϊλή υποδέχθηκε το 2023 στο κελί της, συντροφιά με μία τηλεόραση και επικοινωνώντας με ελάχιστα άτομα μέσω του τηλεφώνου που έχει στο κελί και το οποίο, φυσικά, παρακολουθείται. Γνωρίζει ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο και ελπίζει στην επόμενη ακρόασή της που θα γίνει περίπου στις 20 Ιανουαρίου, να πείσει τους Βέλγους δικαστές να την αφήσουν ελεύθερη.

Οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής είναι απογοητεύμενη και στεναχωρημένη, καθώς δεν έχει καταφέρει μέχρι αυτή την ώρα να δει την κόρη της, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματά της, με τις βελγικές αρχές να επικαλουνται έλλειψη προσωπικού στις φυλακές όπου κρατείται.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της στον ΣΚΑΪ, η πολιτικός είναι απόλυτα προσηλωμένη στην απολογία της, η οποία πλησιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Εύα Καϊλή, - Διαψεύδει,i eva kaili, - diapsevdei