Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ «μπήκε» και στην Εκκλησία - Ποιος είναι ο παπά Γιάννης

Ο παπά Γιάννης από τα Σέλια Ρεθύμνου και το θερμό χειροκρότημα που απέσπασε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ .

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ τον παπά Γιάννη Βάθη, από τα Σέλια Ρεθύμνου.

Η παρουσία ενός ιερωμένου ως μέλος της ΚΕΑ

του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της Προοδευτικής Συμμαχίας μπορεί να ξένισε πολλούς, ωστόσο ο παπά Γιάννης Βάθης είναι από τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομιλία του υπογράμμισε την ανάγκη «όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και είκοσι άτομα αλλά όλοι μας πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία κάθε μέρα, να μιλάμε με τον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα που φέρνε η κυβέρνηση της Δεξιάς».

Επιπλέον, συνόψισε τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής στήριξης. Υπενθύμισε τη 13η σύνταξη «που μας έκοψε τώρα η κυβέρνηση», την αύξηση του κατώτατου μισθού, το μαξιλάρι ρευστότητας των 37 δις, κάνοντας σύγκριση με τη σημερινή κατάσταση και τις επιπτώσεις της επερχόμενης ύφεσης.

Ο παπά Γιάννης, ο οποίος είχε σύμφωνα με πληροφορίες και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα, καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη της ΚΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα