Η απάντηση ΣΚΑΪ στον Κανάκη

Στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγείται η διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ

Ανακοίνωση για την διακοπή της συνεργασίας με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «ΒΙΝΥΛΙΟ» εξέδωσε ο ΣΚΑΪ μετά και τις σημερινές προαναγγελίες της πλευράς Κανάκη για δικαστική διαμάχη.

Οι σημερινές δηλώσεις της δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη που μιλούσε για δικαστική διαμάχη με τον σταθμό, φαίνεται πως ήταν αυτές που έφεραν την επίσημη αντίδραση του καναλιού.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε

να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα η Χριστίνα Παναγουλέα, που εκπροσωπεί τον κ. Κανάκη.

Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του υποστηρίζει πως σέβεται και τηρεί πάντα τους όρους που διέπουν μια συνεργασία, ενώ το ίδιο ισχύει και και με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο».

«Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης» επισημαίνεται στη σύντομι ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα