Η ανθρώπινη αντίδραση της Νεοζηλανδής πρωθυπουργού μετά την παραίτηση: «Τώρα θα παντρευτώ επιτέλους»

Η Τζασίντα Αρντέρν ανακοίνωσε την παραίτησή της από την πρωθυπουργία της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας ότι κουράστηκε.Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Αρντέρν, έγινε η πρώτη πρωθυπουργός στον κόσμο που παραιτείται από το αξίωμά της επειδή απλά κουράστηκε. Εμφανίζοντας περισσότερο ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο και λιγότερο… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacinda Ardern (@jacindaardern)

Απαγόρευσε τα ημιαυτόματα όπλα μετά τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση σε 2 τεμένη

Η

Τζασίντα Αρντέρν κλήθηκε να διαχειριστεί μία από τις πιο «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της Νέας Ζηλανδίας, όταν τον Μάρτιο του 2019 ένοπλος εισέβαλλε σε δυο διαφορετικά τεμένη στην περιοχή του Christchurch και σκότωσε 51 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους 40.

Η πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα και στη συνέχεια, φορώντας μαύρη μαντίλα συναντήθηκε με τους συγγενείς των θυμάτων για να τους εκφράσει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια της.

Άμεσα απαγόρευσε την ιδιοκτησία ημιαυτόματων όπλων, αντίστοιχων με αυτών που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, καθώς και των εξαρτημάτων τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=3h7UVhyFg4U&ab_channel=SkyNews}

Κορονοϊός

Η Άρντέρν διαχειρίστηκε εξαιρετικά την κρίση του κορονοϊού, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά. Επέβαλε μέτρα προφύλαξης από τον Φλεβάρη του 2020. Έκλεισε τα σύνορα και επέβαλε στους επισκέπτες να απομονώνονται με την άφιξη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacinda Ardern (@jacindaardern)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεοζηλανδής, Τώρα,neozilandis, tora