Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Θλίψη και οργή στην κηδεία της 32χρονης Δώρας

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας με θύμα την 32χρονη Δώρα που συγκλόνισε τη Ρόδο.Σε κλίμα οδύνης έλαβε χώρα η εξόδιος ακολουθία της 32χρονης εκπαιδευτικού από τη Ρόδο, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της την Τετάρτη (22/9). Συγγενής και φίλοι…

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο

Παράλληλα, καθημερινά προκύπτουν νέα στοιχεία για τον χαρακτήρα του 40χρονου δράστη. Όπως έγινε γνωστό, εκείνος είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά σε δύο περιπτώσεις που απασχόλησαν στο παρελθόν τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε μια 40χρονη ημεδαπή, κάτοικος της Ρόδου, που υπήρξε συμμαθήτριά του και είχε σχέση μαζί του επί τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τα μέσα του Φεβρουαρίου 2020 έως και τα μέσα Ιουνίου του 2020.

Η 40χρονη τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο κτητικό, χειριστικό και ζηλιάρη.

Φίλη Δώρας: «Της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνι να καπνίσει»

Η Μαριέττα Διάκου, φίλη της αδικοχαμένης Δώρας -ή Ντόρας όπως τη φώναζαν στη Ρόδο-περιέγραψε τα όσα ζούσε το θύμα τον τελευταίο καιρό. Τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο ήταν την προηγούμενη Τρίτη.

Η φίλη της 32χρονης ανέφερε ότι στην αρχή η σχέση τους ήταν πάρα πολύ καλή, όμως όλα άλλαξαν όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Όπως αποκάλυψε η κοπέλα, ένα βράδυ την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι τους, επειδή άργησε να γυρίσει.

Άλλες φορές της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνια να καπνίσει και δεν της επέτρεπε να δει τις φίλες της.

(rodiaki.gr/dimokratiki.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα