Γυμναστήρια: Κίνδυνος να παραμείνει το «λουκέτο» και τον Ιούνιο

Σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, υπάρχει αμφιβολία για το εάν θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια εντός Ιουνίου.

Αμφιβολία για το εάν θα ανοίξουν τα γυμναστήρια εντός του Ιουνίου, στο πλαίσιο χαλάρωσης των μέτρων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Σε δηλώσεις του στο Open, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε, πως την πρώτη εβδομάδα χαλάρωσης των μέτρων πειθαρχήσαμε, «έχει σημασία να πειθαρχήσουμε και τη δεύτερη εβδομάδα, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι επιστήμονες και να μας δώσουν τις κατευθύνσεις, για το πώς θα συνεχίσουμε».

«Επιθυμούμε να συνεχίσουμε όπως πάμε και να προχωρήσει η οικονομία», είπε ο υφυπουργός, υπογραμμίζοντας πως 18 με 20 του μήνα οι επιστήμονες θα μπορούν να έχουν εκτιμήσει την κατάσταση και να δώσουν οδηγίες για το πώς προχωράμε.

«Αν λαβουμε υπόψιν τι ανοίγει 1η Ιουνίου, θα έχει ανοίξει το 70% με 75% της οικονομίας. Το υπόλοιπο μένει να ανοίξει εντός του Ιουνίου. Υπάρχουν και δραστηριότητες βέβαια, που δεν θα ανοίξουν μέσα στον Ιούνιο. Υπάρχει αμφιβολία αν θα ανοίξουν τα γυμναστήρια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε ακόμη:

Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα

Μετακινήσεις: Τι επιτρέπεται από τη Δευτέρα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα

Πότε θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό

Πώς και ποιοι θα πληρωθούν επίδομα τον Μάιο

Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα - Το ωράριο για τα εμπορικά

 

Keywords
Τυχαία Θέματα