Γκάζι: Βίντεο με τους «ενοικιαζόμενους μπράβους» να ξυλοκοπούν και να τραβούν όπλο σε πελάτες

Τους ξυλοκόπησαν για ένα… σπρώξιμο. Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών στο Γκάζι.Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση των «ενοικιαζόμενων μπράβων», οι οποίοι συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες στο Γκάζι από τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας. Ειδικότερα, η συμμορία…

Βαρύ το κατηγορητήριο για τη συμμορία των μπράβων

Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο σε βάρος

των μελών της συμμορίας είναι βαρύ. Ωστόσο, μεταξύ των κατηγοριών δεν είναι η προστασία σε μαγαζιά. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και προς αυτή την κατεύθυνση, εντούτοις δεν βρέθηκαν σχετικές μαρτυρίες.

Στο μεταξύ, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η παρουσία των κατηγορουμένων και στα γήπεδα.

Στις 11 Ιουνίου 2022 κάποιοι εξ αυτών (τρεις στον αριθμό) ήταν σε γήπεδο στην Πέτρου Ράλλη, όπου διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Μετά τη λήξη του οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να επιτεθούν στους παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικές δυνάμεις να αποτρέψουν την επίθεση, δέχθηκαν από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, πέτρες, πλαστικά καθίσματα, μπουκάλια και φωτοβολίδες, ενώ έκαναν και χρήση πυροσβεστήρων. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αστυνομικοί της ΥΜΕΤ.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2024 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ», υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οπαδών και πυροβολισμοί. Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ο.Π.Κ.Ε. μετέβησαν στο γήπεδο όπου, αρχικά, συνέλαβαν τρία άτομα και παράλληλα, προέβησαν στην αναζήτηση δύο αυτοκινήτων, στα οποία επέβαιναν άλλοι εμπλεκόμενοι.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το ένα εκ των δύο προαναφερόμενων αυτοκινήτων, το οποίο παρά τη χρήση των ηχητικών και φωτεινών σημάτων από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και όπως διαπιστώθηκε, επέβαιναν σε αυτό τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δύο ήταν μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα τσαντάκι μέσης (μπανάνα), το οποίο περιείχε ένα πιστόλι, μάρκας TOKAREV με οπλισμένο τον επικρουστήρα του. Ο ένας εκ των δύο μελών της συμμορίας ομολόγησε ότι είναι ο κάτοχος του συγκεκριμένου πιστολιού και είχε πυροβολήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές κατά τη συμπλοκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάζι, Βίντεο,gkazi, vinteo