Γκάζι: Τρίτο βίντεο ντοκουμέντο με τους πιστολέρο - Η στιγμή της διαφυγής με το τζιπ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών των πυροβολισμών στο Γκάζι. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες.Ούτε δεύτερη σκέψη δεν φαίνεται να έκαναν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι, οι οποίοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι τους τρεις νεαρούς Κρητικούς σε σημείο που σφύζει από…

«Ήθελε να σκοτώσει, πήγε στο κεφάλι κατευθείαν»

Μέλος της παρέας των Κρητικών περιέγραψε στο STAR τις στιγμές τρόμου, λέγοντας πως δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

«Ήθελε να σκοτώσει. Δηλαδή, ούτε καν έπαιξε

να τραυματίσει, να παίξει έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Εμείς διασκεδάζαμε όμορφα και ωραία. Εκεί στο συμβάν, μαζευόμασταν να φύγουμε, γιατί πετούσαμε το πρωί», είπε.

«Θεωρήσαμε ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει»

«Όταν άρχισε να πυροβολεί ο ένας εξ αυτών θεωρήσαμε πως είναι αστείο και ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει. Όταν είδαμε τους φίλους μας να σωριάζονται στο έδαφος τότε αντιληφθήκαμε ότι τους σκοτώνει» λέει αυτόπτης μάρτυρας και φίλος των τριών Κρητικών που νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι.

Φόβοι πως μπορεί οι δράστες να έχουν διαφύγει στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες φαίνεται πως ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι.

Παρ' όλα αυτά, το όχημά τους -το οποίο έχει μισθωθεί από εταιρεία leasing- δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, επομένως δεν αποκλείεται να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Τα άλλα δύο βίντεο από την αιματηρή επίθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάζι, Τρίτο,gkazi, trito