Γιώργος Παπανδρέου: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές, τι είπε για τον Ανδρέα

Την πρώτη του συνέντευξη, από όταν ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου.Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Ν. Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ρωτήθηκε για το βαρύ όνομα που φέρει αλλά και για το αν νιώθει πιο κοντά στον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου…

Στην παρατήρηση ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ

έχει πλέον μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Γι' αυτό κατεβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Για να γίνουμε εμείς οι κήρυκες της σοσιαλδημοκρατίας και όχι απομιμήσεις. Μάλιστα κακές απομιμήσεις». Υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ συγκάλυψε τα πραγματικά αίτια του γιατί φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία» και «συμμάχησε με τον Καραμανλισμό και συγκάλυψε τις ευθύνες της δεξιάς». Τόνισε πως «δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό τον χώρο από τον ελληνικό λαό. Απέτυχε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να σχολιάσει την περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν» με την οποία κέρδισε τις εκλογές του 2009. Επισήμανε ότι «αυτά λέω και σήμερα, ότι λεφτά υπάρχουν εάν νοικοκυρέψουμε την χώρα» προσθέτοντας πως «τώρα υπάρχουν και τα λεφτά από το ταμείο ανάπτυξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα