Γιώργος Μαργαρίτης: Μετά από 10 χρόνια κατάλαβα πως έχανα λεφτά από τον τζόγο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τις μεγάλες του συνεργασίες στη λαϊκή σκηνή και για τα πάθη που απέκτησε μένοντας μόνος στην Αθήνα.Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Μαργαρίτης το απόγευμα της Τετάρτης 31/5. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω φτώχειας, ενώ η μεγάλη καριέρα άργησε να έρθει…

Βέβαια όταν ήρθε η καταξίωση άρχισαν οι σπατάλες: «Επειδή έζησα πολλά χρόνια μαγκούφης, τα λεφτά δεν τα υπολόγιζα ποτέ. Τα πρώτα έπεφταν στα μαγαζιά»

και πιο πριν υπήρχε και το πάθος του τζόγου που τον κράτησε δέσμιο για μια δεκαετία: ««Με τον τζόγο έμπλεξα στα 24. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε.

Ξεκινήσαμε από το τάβλι και εκεί κόλλησα για μία 10ετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες: μήπως τη μία να την κάνω δύο, τέσσερις και μετά κολλάς.

Ήμουν ένα παλικάρι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία λες μήπως την κάνω δύο και κολλάς. Μετά από 10 χρόνια κατάλαβα ότι έχανα λεφτά», είπε ο Γιώργς Μαργαρίτης για το μπλέξιμό του με τα τυχερά παιχνίδια.

Δείτε το απόσπασμα:

Αργότερα ο πατέρας του δεν πίστευε πως βγάζει αρκετά χρήματα από το τραγούδι: «Όταν έφτασα στο σημείο να βγάζω λεφτά από το τραγούδι, ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι κάτι άλλο γίνεται και έλεγε «Ποιος ξέρει ποιος ανθρωπάκος τα κλαίει;» Νόμιζε ότι έριξα καμιά ζαριά», είπε χαρακτηριστικά.

Τον χειμώνα του '81 που έγινε ο μεγάλος σεισμός, ο Γιώργος Μαργαρίτης δούλευε σε ένα μαγαζί που υπέστη ζημιές κι έκλεισε. Τότε έμεινε χωρίς δουλειά κι αναγκάστηκε να μείνει σε παγκάκι για έναν μήνα: «Έμενα σε ξενοδοχείο και όταν έγινε ο σεισμός το 1981 και ράγισε ο ουρανός του μαγαζιού που τραγουδούσα οπότε έκλεισε. Έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα απέναντι από τη Σόνια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν 2-3 μελαχρινά παιδιά και τη βγάλαμε εκεί έναν μήνα», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το σχετικό βίντεο:

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ανέφερε πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες: «Πολύ πράγμα και κορίτσια καλά, δεν έχω παράπονο από καμία. Ερωτευόμουν με πάθος αλλά εγώ δεν έφτανα στο τέλος, ήμουν από κανάρα σε κανάρα», πρόσθεσε στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Μαργαρίτης, Μετά,giorgos margaritis, meta