Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για ρατσισμό

Η Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφόρησε μάσκες κι έγιναν sold out μέσα σε λίγη ώρα. Προκάλεσαν ωστόσο και πολλά σχόλια για ρατσισμό από πλευρά της Κιμ!

Για ρατσισμό κατηγορείται η Κιμ Καρντάσιαν λίγο αφότου ανέβασε διαφημιστικές εικόνες από τις νέες μάσκες προσώπου SKIMS που προωθεί.

Υπενθυμίζεται πως η Κιμ έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο

της στη σειρά προστατευτικών μασκών προσώπου, οι οποίες έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις «nude», όπως τα ρούχα της, τα εσώρουχα και τα σαλόνια της.

Όμως, αν και οι μάσκες εξαντλήθηκαν σε μόλις 30 λεπτά όταν κυκλοφόρησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι με την κυκλοφορία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail δεκάδες σχολιαστές των social media έχουν ενοχληθεί με τη μαύρη μάσκα που διαφημίζεται ως «nude» επιλογή για μια γυναίκα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Συγκεκριμένα, και όπως επεσήμαναν πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μερικές από τις μάσκες δεν ήταν «nude» αν η απόχρωση αυτή υποτίθεται ότι ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος και αυτό γιατί η μάσκα του πιο σκούρου δέρματος του μοντέλου ήταν μαύρη, και όχι σκούρο καφέ.

Η Κιμ δεν απάντησε στις αντιδράσεις αυτές, παρά ανέφερε, σε νέα ανάρτησή της, πως σύντομα θα διαθέσει περισσότερες μάσκες στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα