Γεωργιάδης: Να γίνει μια συζήτηση για το πότε θα χρησιμοποιεί ο αστυνομικός το όπλο του

Για την καταδίωξη στο Πέραμα, η οποία έληξε με τον 18χρονο Ρομά, Νίκο Σαμπάνη, να πέφτει νεκρός, την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα και το κύμα ακρίβειας το οποίο έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Ν’ ανοίξει η κουβέντα για το πότε ο αστυνομικός μπορεί να χρησιμοποιεί το όπλο του ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τον θάνατο του 18χρονου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, από σφαίρες…

«Η Μέρκελ έκανε λάθη, αλλά ο απολογισμός της για μας είναι θετικός»

«Από το go back στη Μέρκελ, περάσαμε στο αποθεωτικό για τη Μέρκελ άρθρο του Αλέξη Τσίπρα», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το πρόσωπο της καγκελαρίου της Γερμανίας.

Αναγνωρίζοντας ότι, η Άνγκελα Μέρκελ «σίγουρα έκανε πολλά λάθη, ο απολογισμός της για εμάς είναι θετικός» και συμπλήρωσε πως, «η Μέρκελ έπαιξε ρόλο στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, ο Τσίπρας όμως, της έδωσε όλα αυτά που δεν της έδινε ο Σαμαράς».

Αναγνώρισε ότι, το μεγαλύτερο που έκανε η Μέρκελ στην Ελλάδα ήταν «η παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό», ενώ χαρακτήρισε «εξαιρετικά καλό ο καγκελάριος της Γερμανίας να έρχεται τέτοια μέρα. Είναι η έμπρακτη συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό» και υπενθύμισε πως «ο Σαμαράς ξεκίνησε την Επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις και τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την προσπάθεια».

«Η Ελλάδα είναι τελευταία στην αύξηση των καυσίμων»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε ως «υπαρκτό και παγκόσμιο» το φαινόμενο της ακρίβειας, φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόβλεψη για 4,5% πληθωρισμό στη Γερμανία. Παρατηρώντας ότι, «οι Ισπανοί, που έχουν πολύ μεγαλύτερη αύξηση από εμάς ανακοίνωσαν μείωση φόρων» και τόνισε πως «η Ελλάδα στα καύσιμα είναι στην τελευταία θέση από όλους».

«Αυτήν τη στιγμή, η Ελλάδα καταφέρνει και στέκεται πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους», είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης επικαλούμενος τα ευρωπαϊκά στοιχεία.

«Εξασφαλισμένες οι θέσεις εργασίας στα ναυπηγεία»

«Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν», ξεκαθάρισε και ερωτηθείς σχετικά με το αν να δοθεί κοινωνικό μέρισμα είπε πως «είναι τελείως αδύνατο να τοποθετηθώ τώρα, θα ξέρουμε το Δεκέμβριο».

Τέλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα ναυπηγεία και τις επενδύσεις που γίνονται εκεί. «Βρήκαμε τρία ναυπηγεία κλειστά όταν αναλάβαμε, σκοπός μας είναι να αφήσουμε τρία ναυπηγεία ανοιχτά», είπε τονίζοντας πως «οι θέσεις εργασίας είναι εξασφαλισμένες».

Keywords
Τυχαία Θέματα