Γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» του Mega

Η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της κατά την διάρκεια της εκπομπής στο Mega, ενώ δέχτηκε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τους συνεργάτες της.Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega,
καθώς η γνωστή παρουσιάστρια είχε γενέθλια. Οι συνεργάτες της έστειλαν τις ευχές τους, ενώ ετοίμασαν και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.…

Έπειτα, η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Γιώργο Κακοσαίο, τον μεγαλύτερο γιο του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής.

Ο Γιώργος Κακοσαίος τραγούδησε κάποια δικά του τραγούδια, μερικά γνωστά και αγαπημένα, ενώ αφιέρωσε στην Ελένη Μενεγάκη το «Αχ, κορίτσι μου».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε τηλεφωνική επικοινωνία κατά την διάρκεια της εκπομπής και είπε «Ελένη μου, χρόνια πολλά. Να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Πρώτον είσαι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Πέρα από την εξωτερική ομορφιά σου που την είχες, την έχεις και θα την έχεις πάντα, γιατί έχεις όμορφη καρδιά. Είμαι συγκινημένος αυτή τη στιγμή, γιατί βλέπω τον γιο μου και θυμάμαι το δικό μου πρώτο βήμα. Του το έχω πει του Γιώργου ότι ξεκίνησα από την Ελένη. Είναι σημαντικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα