Γαλλικός κολοσσός άνοιξε κατάστημα στην Αθήνα

Ύστερα από μεγάλη προετοιμασία και αφού η εταιρεία έχει ιδρύσει τα γραφεία της στη χώρα μας και έχει ανοίξει ένα κατάστημα, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Αθήνα.

 

Η γαλλική Decathlon ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των αθλητικών ειδών παγκοσμίως, άνοιξε κατάστημα και στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Το κατάστημα άνοιξε σήμερα, 1 Νοεμβρίου.

Η γαλλική εταιρεία έχει 1.414 καταστήματα σε 45 χώρες σε όλον τον κόσμο με τον αριθμό των εργαζομένων της να προσεγγίζει τις 83.000 στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Δανία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία), την Ασία (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χόνγκ Κόνγκ κ.α.), την Αμερική (Βραζιλία, Καναδάς κ.α.) και την Αφρική, ενώ ο συνολικός τζίρος του ομίλου στο τέλος του 2017 ανήλθε στα 11 δισ. ευρώ.

Η ιστορία της αλυσίδας πάει πίσω το 1976, με το πρώτο κατάστημα στη Λίλ της Γαλλίας, ενώ η επέκταση στο εξωτερικό ξεκίνησε μία δεκαετία μετά, το 1986 από τη Γερμανία κι εν συνεχεία την Ισπανία το 1992, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.τ.λ..

Ο όμιλος έχει μία ευρεία γκάμα αθλητικών ειδών, σε όλα τα αθλήματα, τα οποία διατίθενται μέσα από υπερκαταστήματα που μπορεί να φθάνουν ή ακόμη και να ξεπερνούν τα 4.000 τ.μ.. Η Decathlon έχει πάνω από 20 δικά της brands με εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης σε όλη τη Γαλλία για την παραγωγή καινοτόμων σχεδίων, με πάνω από 40 πατέντες σε ετήσια βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα