Γ. Τσίπρας: Έγινε η πρώτη διάσπαση παγκοσμίως χωρίς πολιτικό επίδικο, καλή τους τύχη

«Πότε προλάβαμε;» απάντησε ο Γιώργος Τσίπρας σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε από τα Αριστερά.Η αποχώρηση των «9+2» θα βάλει τέλος, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσίπρα, στην κατάσταση εσωστρέφειας του τελευταίου διαστήματος στον ΣΥΡΙΖΑ, την οποία χαρακτήρισε ως «μια πολύ ανώμαλη περίοδος».
Ο διευθυντής…

Και συνέχισε λέγοντας ότι στον χώρο της Αριστεράς υπήρχε προσπάθεια με μοναδική αποστολή να μην πηγαίνει ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ματαιοπονούν» είπε και πρόσθεσε πως το θέμα είναι να εκφράσουμε την κοινωνία.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι η εξέλιξη δεν ήταν ευχάριστη ούτε για εκείνον που έχτισε τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ερώτηση πού ανήκει ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία εκεί».

Τέλος σχολίασε ότι υπάρχει χώρος στο κέντρο και πως είναι αποτυχία των υπολοίπων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταλάβει τον πολιτικό χώρο από τα δεξιά ως το κέντρο.

«Θα περιμένετε ακόμη μερικούς μήνες για να δούμε πού είναι η κατάσταση», σχολίασε ο Γιώργος Τσίπρας το αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η κατάσταση «προφανώς αλλάζει» την αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα